עבור לתוכן

הבובות החדשות של בליזארד

Featured Replies

פורסם

בליזארד הוציאו בובות חדשות ע"פ המשחקים שלהם (warcraft, starcraft, diablo) אשר בקרוב יהיה ניתן לקנות אותם. ניתן לראות תמונה שלהם בכתובת הבאה:

http://www.blizzard.com/inblizz/actionfigures.shtml

לפי דעתי הם נראות מאוד גרוע. במיוחד הבובות של דיאבלו שאין הרבה קשר בינן לבין המציאות, וגם זו של גרום הלסקרים. אבל ארתס נראה לא רע.

לי יש דיאבלו שיושב לי כרגע על המסך, הנה תמונה נתוך הכתבה של מינימייזר על העכבר המרחף (זה שלו?)

diablos.JPG

הרבה יותר מוצלח

פורסם

קשה לי להאמין שאנשים מעל גיל 12 קונים ת'דברים האלה...

פורסם

כל אחד יכול לקנות את זה, ולא חשוב מה הגיל שלו, לדעתי זה מאוד מגניב שיש כאלה דברים בחדר, שאפשר לשים על איזה מדף, זה מאוד יפה.

שמייקל ג'קסון בנה לעצמו לונה פארק באחוזה, ושם "פיטר פנים" (סיוט לגור במקום שיש פיטר פן בכל פינה) בכל מקום אף אחד לא אמר לו כלום.

פורסם

מייקל ג'קסון קבע שיא חדש של פריקיות, מי שצפה בתסריט "החשיפה" שלו בטח מבין.

אני מעדיף למלא את החדר ב911z, מטוסי קרב ופוסטרים של RF ( :-*) מאשר בבובות מוורקראפט או של כל דבר אחר, בובות זה לא זה.

פורסם
  • מחבר

יש אנשים שאוהבים מכוניות, יש כאלה שאוהבים מטוסים ויש כאלה שאוהבים משחקים. עם מכונית אתה מגיע ממקום למקום, אני לא רואה פה מישהו מאיתנו ברייסים סטייל מהיר ועצבני או באיסוזו צ'לנג' שעושה את נושא המתכת והגלגלים לעיקר החיים. אני לא רואה הבדל בין דיאבלו על המדף לבין כלבלבים וסבתא זקנה\ברווזים בסלסלה בסלון, או כל פסל מודרני

פורסם

שכחת את המטוס, עם המטוס אתה מראה לכל מדינות ערב מאיפה מגיעה האצבע!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים