פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים אז ככה, יש לי בדריבר של ה Fortissimo2 (הכי חדש על xp ) בלשונית של ה MIDI שני קטגוריות שנקראות : Maximum Hardware notesוMaximum software notesואני יכול לבחור שם לעלות או להוריד בכול אחד, מה הם עושים?הביררת מחדל היא 32 ו 32 שאני יכול להעלות ל 256 ו 64קראתי בredme של הדריבר אבל לא מצאתי תשובה החלתית.וגם באותה לשונית יש "keep DLS collection in memory" מה זה אומר?ועוד אחד זה: Voice allocation מה זה אומר?ואחרון: current synth bank?זה מאוד חשוב לי לדעת בבקשה תכתבו מה שאתם יודעיםתודה, עמית
פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים כל מה שאתה שואל זה דברים הקשורים ב-איך הכרטיס מעבד את אות המידילמשל ה HARDWARE NOTES זה מספר הקלטים המקסילי שיכול להיות מטופל על ידי המעבד של הכרטיסכל השאר זה בתוכנה ואם יש עוד מעבר לשניהם אז לא מובצע להם עיבוד.לגבי הDLS אני לא בטוח אבל קראתי שזה בעצם האגוריטם של העיבוד אותות של הכרטיס (לא של כל האופציות אלא של חלק )ולכן אני הייתי משאיר אותו על :כן.שני האחרים אין לי תשובה ודאית לכן אני לא רוצה לענות לך סתם.יום טוב.דרך אגב -בפעם הבאה שתקפיץ דיון אני אמחק אותו כליל !תתנהג בנימוס בבקשה
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים מחבר תודה!"דרך אגב -בפעם הבאה שתקפיץ דיון אני אמחק אותו כליל !תתנהג בנימוס בבקשה "למה אתה מתקוון?
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים זה שכתבת "למה אף אחד לא עונה "זה מעלה את הדיון שוב לרשות העמוד -צעד שמפגין חוסר נימוסואחד הדברים שהכי לא מקובלים בביתינו ,לכן אם לא ידעת -לא עשיתי דבר רק הזהרתיבפעם הבאה שזה יקרה -הדיון ימחק כליל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.