פורסם 2003 בפברואר 2022 שנים שלום לכולם יש לי בעיה קטנה עם המחשב... מעבד סלרון 333A לוח אם של PCPARTNER כרטיס מסךAGP ATI RAGE IIC PRO 8M 128MB SDRAM יש כמה תופעות שכנראה מגיעות מאותו המקור. א) מדי פעם מופיעים פסים רוחב (גובה של פיקסל רוחב של 1-2 ס"מ) על המסך. הפסים זזים עם גלילת המסך. ב) המחשב נתקע מדי פעם. פעולות שניסיתי עד עכשיו: א) החלפת כרטיס מסך - לא עזר ב) ניקוי ושימון המאורר של ה CPU שאלות נוספות: א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזה ב) האם אפשר לבצע בו overclocking ג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליו
פורסם 2003 בפברואר 2122 שנים שאלות נוספות:א) מה טווח הטפמרטורות של פעולה תקינה למעבד הזהב) האם אפשר לבצע בו overclockingג) איזה מאוורר חזק אפשר לשים עליוא. אני לא הייתי נותן לו לעבור את ה-50 עד 55 מעלות.ב. כמובן, בתנאי שיש לך לוח אם טוב (זה לא בדיוק המצב, PCpartner נחשבת לחברת קבר). אם בכל זאת יש לך אפשרות לעשות אוברקלוקינג,בביוס או בג'מפרים, אתה יכול להעלות את הבאס ולבדוק אם המחשב נשאר יציב (לפחות ביחס לאיך שהוא עכשיו :-\).ג. אין סיבה להשקיע בקירור, וגם אין ממש מאווררים טובים ל-Slot 1. לכן, אם הטמפרטורות של המעבד גבוהות מדי, אני ממליץ לך להרכיב מאוורר 60 או 80 מ"מ על גוף הקירור המקורי.
פורסם 2003 בפברואר 2322 שנים מחבר שלום לכולם. הבעייה היתה כנראה בלוח אם.שמתי את המעבד על לוח אחר והוא עובד מצויין.תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.