פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אוקיי אז ככהבזמן האחרון יצא לי לשאול את עצמי הרבה פעמים איזה מבין עכברי הG5 הוא הכי טוב..מכל הבחינות..האפור בגלל הfrimware המעודכן והמחירהשחור בגלל המרקםאו שבכלל ה2142 בגלל היופיאז רציתי לשאול אתכם.. אילו מביניהם את מעדיפים?
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים לי אישית באפור מפריע לי נושא חוסר הגומי באגודל....מעבר לזה זה אסטטיקה בעיקר וזה אישי
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר אז למה ההבדל מחירים המופרז בין האפור לשאר הגירסאות?חייב להיות משהו מעבר לזה..אגב זה שמעליי לאפור יש גומי איפה שהאגודל בדיוק כמו שלשחור יש
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים אז למה ההבדל מחירים המופרז בין האפור לשאר הגירסאות?חייב להיות משהו מעבר לזה..אגב זה שמעליי לאפור יש גומי איפה שהאגודל בדיוק כמו שלשחור ישמוזר כי אני כרגע מחזיק ביד את הגירסא האפורה ואני לא צממש מרגיש גומי או רואה אותו אולי תעזוטר לי למשש ?או אם אתה לא יודע אין טעם להגיד סתםההבלדים במחירים זה בגל יבוא מקביל אני מאמין אחריות ארוכה יותר ושולי רווח של החנות המוכרת
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים יש 2 גרסאות של הG5 הרגילאחת מהן חסרת גומי באגודלויש את הG5 המשופר שהוציאו (עם המין ברקים כאלה שמשתמש בהזרקת דיו רנדומלית...) שם אמור להיות גומי באגודל+כמה שיפורים אני חושב
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים מה שאתה מתכוון למשופר זו גירסת 2007 שכוללת גם עוד כפתור באגוד כמו של ה 518ויש עוד שתי גירסאות רגילות האפורה והכתומה שההבדל בנייהם הוא הגומי באגודלויש את הגירסא של ה BF ששונה רק בעיצוב
פורסם 2007 ביולי 2418 שנים לי יש את הG5 ישן זה עם האפור בקצוות והחום באמצעויש איזה שהוא ציפוי גומי באזור האגדולואני חייב לציין שהוא מאוד נוח ומדוייק ואני מאוד מרוצה מהקניהhttp://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/135&cl=us,en
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר יניב הציפוי גומי שקיים באפור זה אותו ציפוי גומי שקיים בשחור..רק בצבע שונה
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים מחבר אתה בטוח כי לפי מה שהבנתי הציפוי בצד הוא זהה מכל הבחינות חוץ מצבע..מה שכן זה לא גומי גומי כמו כאן לדוגמאhttp://img2.intozgc.com/0_320x240/060/xiPekTHsFS6g.jpg
פורסם 2007 ביולי 2518 שנים זה לא נשמע לי הגיוני שבהוצאה הראשונה של העכבר לוגיטק ישימו גומי ובחדשות יותר לא.מה שאני מציע זה שתבדוק בחנות בקרבת מקום אם יש להם את העכבר פתוח ותרגיש אותו.או שתישלח מייל ליבואן, אם כי אני כבר הפסקתי לסמוך על אנשי מכירות
פורסם 2007 ביולי 2618 שנים למה ללכת לחנות יש לי את העכבר ואני אומר לכם בוודאות בגירסא האפורה כחולה אין גומי ולא רק אני אומר את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.