עבור לתוכן

עבודה עם כמה כרטיסי קול בו זמנית

Featured Replies

פורסם

התקנתי את ה-emu1212m ומאז הכרטיס הישן שאליו מחוברים הרמקולים של המחשב לא פועל יותר,איך אפשר לסדר שאני יוכל לעבוד אם שניהם?

פורסם
  • מחבר

מקפיץ**יש אפשרות לאפשר ששניהם יהיו מותקנים וכל פעם אני יבחר בכרטיס שאני רוצה?

פורסם

חשבתי שכבר הבנת שלא אמורים להקפית דיונים, לא? חבל, בסוף תקבל 3 אזהרות ובאן מהפורום.

ובנושא, לא צריך להתחכם הרבה. יש לך לוח בקרה, כנס לשם, ותבחר באפשרויות הסאונד איזה כרטיס פועל.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

חשבתי שכבר הבנת שלא אמורים להקפית דיונים, לא? חבל, בסוף תקבל 3 אזהרות ובאן מהפורום.

ובנושא, לא צריך להתחכם הרבה. יש לך לוח בקרה, כנס לשם, ותבחר באפשרויות הסאונד איזה כרטיס פועל.

Anatoli.

1)אבל אם אני פותח פוסט ואף אחד לא עונה במשך יומיים אסור להקפיץ אותו?בכל פורום מותר להקפיץ פוסטים שלא עונים עליהם תוך הרבה זמן.

2)מאז שהתקנתי את החדש ההתקן של הישן נעלם לגמרי והוא לא נמצא בצלילים והתקני שמע,לכן אני לא מבין מה ניתן לעשות?

עריכה**

קראתי את חוקי הפורום והבנתי שמותר להקפיץ אחרי 72 שעות מצטער אם הקפצתי נושאים אחרים לפני הזמן אבל הפוססט הזה נכתב לפני יותר מ-72 שעות פעם הבאה אני יקפיץ אחרי מינימום 72 שעות.

פורסם

אם הוא לא נמצא אז הסרת אותו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם הוא לא נמצא אז הסרת אותו.

Anatoli.

הוא מותקן לא מחקתי אותו ועדיין אין לי את האופציה לבחור,עכשיו מחקתי את הדרייברים וניסיתי להתקין אותם מחדש וזה כותב לי לעשות enabled להתקן בביוס למרות שבביוס ההתקן על enabled כבר התיאשתי מהכרטיס emu הזה מאז שהתקנתי אותו הכל מתחרפן פה.

פורסם

אם הוא מאופשר בביוס והדרייבר לא מצליח להתקין אותו אולי יש לך שאריות מהתקנה קודמת שלו. בקיצור, תפרמט וזהו. למה להשתגע שעות בגלל כזה דבר.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אם הוא מאופשר בביוס והדרייבר לא מצליח להתקין אותו אולי יש לך שאריות מהתקנה קודמת שלו. בקיצור, תפרמט וזהו. למה להשתגע שעות בגלל כזה דבר.

Anatoli.

1)שאצלך הוא היה מותקן הצלחת לעבוד עם עוד כרטיס ששניהם מותקנים?כי אולי הכרטיס הזה בעייתי ואי אפשר לעבוד איתו עם עוד כרטיסים.

2)אני יפרמט אבל אם זה לא יעבוד אני מתאבד(אתה בטח תשמח :lol:)זה אומר שאני צריך לגבות עכשיו 60 ג'גה על דיסקים של 700 מגה(אין לי צורב dvd הוא התקלקל כמו שכל דבר מתקלקל במחשב הזה)

פורסם

עבדתי עם שלושה כרטיסים בו זמנית. לא רק זה, אחד מהם היה האודיג'י 2 שחולק עם ה-1212 חלק מהדרייברים וזה בעיה לא קטנה להפעיל אותם ביחד.

איך נתקלת בכל בעיה אפשרית אני לא יודע.

Anatoli.

פורסם

אני עובד עם ה 1212 יחד עם AC 97.לא היתה כל בעיה אחרי התקנה.יכול להיות שיש התנגשות חומרה עם הציפסט שלך או עם רכיב חומרתי אחר.

דעתי כדעת אנטולי פרמט ואז תנסה שוב.

פורסם

זה לא אמורה להיות בעיה בכלל. פשוט להתקין את שני הדרייברים של שני הכרטיסים, ולבחור באיזה מהם להשתמש כראשי. מנסיון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים