פורסם 2007 ביולי 2218 שנים יש לי כרטיס מסוג National Semiconductor Corp. DP83815/816 10/100 MacPhyter PCI Adapterחשבתי שיש לי איתו בעיה אז התקנתי אותו מחדש.לאחר ההתקנה נעלם לי כל מה שהיה לי ב- Network Connections.כולל ה- Local Area Connnection.אבל הפלא ופלא האינטרנט עובד!אזי הבעיה ככל הנראה מהווינדוס.מה עושים חברים?אני ממש אודה למישהו שיעזור לי 1 על 1 במסנג'ר. nir@gdolim.netבכל אופן אשמח לכל עזרה שהיא. תודה!
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים תנסה את זה.כנס ללוח בקרה, ADMINISTRATIVE TOOLS -> SERVICESותבדוק ש NETWORK CONNECTION מופעל.[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר משום מה אני לא מצליח לפתוח את הקובץ.הוא שואל אותי עם איזו תוכנה ברצוני לפתוח את זה..מה אני עושה?
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים נראה לי שמצאתי מה אתה צריך ....http://support.microsoft.com/kb/825826/heתבדוק את זה , ותעדכן אם זה עזר ..
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים גבר, אם אתה לא מצליח להיכנס ל SERVICES אני מציע שתפרמט שוב ותתקין מחדש את הווינדווס לפני שאתה מתחיל להתקין את כל התוכנות שלך... שלא תבזבז סתם זמן.לדעתי ההתקנה של הווינדווס לא הייתה טובה, נסה שוב.
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים מחבר AcidBurn10 אתה פשוט מאסטר!!אתה לא יודע כמה זמן חיפשתי את זה ועכשיו מצאתי בזכותך!!תודה רבה, עובד מצוין :]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.