עבור לתוכן

בקשר לטרמינל ומהירויות העלאה

Featured Replies

פורסם

היי. יש לי מהירות אינטרנט של 2 מגה ב ADSL ומהירות העלאה שלי מגיע הכי הרבה ל KB20 טופ.

הבנתי שיש אנשים שמעלים על מהיריות מטורפות! יותר מהיר ממה שאני מוריד. הרבה יותר. פי כמה.

וזה בגלל שיש להם משהו שנקרא "טרמינל".

אז...

א. מה זה?

ב. איך אני יכול להשיג כזה דבר?

ג. באיזה חברה?

ד. כמה כסף?

ואם הדבר הזה טרמינל עולה הרבה כסף, באיזה דרך אחרת אני יכול לקבל במחיר סביר מחיר טוב להעלאה משופרת?

כלומר, מה זה נקרא ה 1.5\0.5 לדוגמא? מה מייצג את ההורדה ומה מייצג את ההעלאה? אני כיום עם 2 מגה חבילה ואני מוריד על 240 מקסימום ומעלה על 20 מקסימום.

בקיצור שורה תחתונה - איך אפשר לשפר? ואם אפשר תשובות על הטרמינל...

תודה!!!

פורסם
  • מחבר

לא יודעים?

פורסם

לגבי 1.5MB/0.5MB: ה-1.5 מייצג את מהירות ההורדה (~192KB/s) וה-0.5 מייצג את מהירות ההעלאה (~64KB/s)

חבילה כזאת אפשר לעשות רק דרך הכבלים, בזק לא יתנו לך חצי מגה העלאה באף חבילה חוץ מזו של ה-5MB

טרמינלים הם לרוב שרתים ייעודיים (dedicated server) מהירים אליהם אתה מתחבר דרך תוכנת שליטה כלשהי, ועובד עליהם כאילו אתה נמצא מולם

זה מאפשר לך למשל להריץ עליהם תוכנות שונות דוגמת תוכנות שיתוף ובכך להביא לניצול של רוחב הפס הגדול שלהם להעלאה לאנשים אחרים (ובמקביל לשפר את המאזן שלך אם מדובר בקהילת שיתוף סגורה).

איך משיגים דבר כזה: נרשמים אצל חברה כלשהי בחו"ל שמספקת שרתים ייעודיים

באיזה חברה: ישראלים רבים משתמשים בשירותים של leaseweb, חברות מומלצות נוספות הן: layeredtech ו-dedibox

מחירים: מתחילים ב-30 דולר לחודש לשרת בסיסי ויכולים להגיע גם להרבה יותר מ-100 דולר לשרת מתקדם עם דיסק קשיח גדול, מעבד חזק וזיכרון גדול. המחיר כמובן גם תלוי בחברה, וגם כאן קיימים הבדלים גדולים מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים