פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים המשקח הזה לא הולך להיות פורט מהאקס בוקס 360 נכון??זה משחק מחשב לכל דבר לא איזה המרה או משהו??
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים טוב אז סיימתיי את הדמו...משחק מדהים! אם יש לכם שאלות...אני יענה בכיף צלם איזו תמונה או משהו כדי לראות שהמשחק הזה ממשי
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים עזוב אתה לא תבין את ההומור הזה מה שאני כן מבין זה שהמשחק הזה הולך להיות אחד הטובים ביותר שיצאו אי פעם לאיזה שהיא פלטפורמה וזה אפילו בלי להחשיב את הגרפיקה (WOW@the water)
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים בנאדם תעשה לי טובה, אל תצטט הודעות מעלייךעריכה: יאללה קפוצ'יני זרוק לנו תמונה, לא משנה איך תצלם
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים מה שאני כן מבין זה שהמשחק הזה הולך להיות אחד הטובים ביותר שיצאו אי פעם לאיזה שהיא פלטפורמה וזה אפילו בלי להחשיב את הגרפיקה (WOW@the water)להיות הכי טוב בכל הזמנים הוא יצתרך להגיע לציון של 98% באתר שמחשב ציונים מהרבה מקורות 97% אם אני זוכר נכון זה זלדה TP קשה לי להאמין שהוא יקבל ציון כזה אבל מעל 90% שזה מצוין אפשרי בהחלט
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים אנשים שרוצים לדעת איך המשחק יעבוד על המחשב שלהם? (ותודות ל2K אנחנו לא יודעים)...ואני מעריך שהוא כן יקבל את הפרס של המשחק הטוב ביותר לשנת 2007 וכנראה יעבור את HL2/1 כהטוב בכל הזמניםולא התלהבתי מTP סתם עוד לינק בלי שום דבר בפנים
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים לא צריך למהר לצאת בטענה שהמשחק הזה ייגרוף את תואר המשחק הכי טוב של שנת 2007... למרות שאני מאמין שכן..מחכים לנו עוד הרבה משחקים מעולים עד שבכלל 2008 תתחיל
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים לא יודע איך אנשים אמרו שהם הורידו את הדמו אבל אני לא קונה את זה... אין הורדה של הדמו של ביושוק ל360 באתר הטורנטים שלי... משמע שאין דמו (עדיין?) בכל מקרה... סבלנות אנשים... ככל שתחכו ככה שיגיע הרגע הוא יהיה יותר טוב
פורסם 2007 באוגוסט 1318 שנים לא צריך למהר לצאת בטענה שהמשחק הזה ייגרוף את תואר המשחק הכי טוב של שנת 2007... למרות שאני מאמין שכן..מחכים לנו עוד הרבה משחקים מעולים עד שבכלל 2008 תתחילכגון?וכן אני יצטט הודעות מעליי לא פעם ראיתי הודעות חסרות תועלת שהתוכן היחיד בהן היה"התכוונת אליי?"lazy burger LOLיש הורדה בMARKET PLACE כבר בערך 12 שעות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.