עבור לתוכן

שלום אני צריך המלצות ועזרה בקנייה של מצלמה בתקציב 1700 שח

Featured Replies

פורסם

לא נראה לי שאני יכל עכשיו לנסות להבין את כל הענינים

התכנים ולעשות השוואות בין מצלמות אני רק יכל להגיד

שאני רוצה שיהיה נח לאחוז נח לצלם וכמובן מקסימום איכות וזום שאפשר לקבל ב1700 שח (כמובן שגם אמינות בחברה ואחריות)

פחות אכפת לי מקטע של שיכלולים ממוחשבים שלא קשורים בצילום עצמו

אשמח לקבל המלצות והכוונות איפה ומה כדאי לקנות

תודה מראש

פורסם

לפני שאפשר להציע מצלמה ספציפית, צריך להבין מה אתה צריך:

- אילו נושאים אתה מעוניין לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר?

- מהו טווח העדשה שחשוב לך? המאמר הזה ייתן לך מושג לגבי עולם המושגים (ולא, "זום כפול X" זה לא ניסוח מועיל).

- כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או איכות עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה עם יכולות גבוהות יותר, אבל עם מימדים גדולים יותר ומשקל של 600 גרם היא אופציה מבחינתך?

- האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?

פורסם

ללא ספק בורן צודק(כגיל)! תן לפחות העדפות בסיסיות(חוץ מזום ונוחות אחיזה שדי אישית).

בינתיים אמליץ על S6500 http://www1.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=469943

לגבי אחריות לדעתי המחיר על האחריות של יבואן רשמי גבוה מדי.לשיקולך.

פורסם
  • מחבר

אז ככה אני מצלם גם בבית צילומים באור חלש יחסית ואני אוהב יותר את הצבעים שיוצאים בלי פלאש

אז אני מיצב את המצלמה על משהו ומקבל קצת מריחות שלפעמים מוסיפות אך לפחות הצבעים יוצאים יפה

במקרה הזה נראה לי שחשוב לי רוחב העדשה

מצד שני אני חובב גלישה וארצה לקבל תמונות טובות של אובייקט רחוק שזז והרבה אור שחוזר מהמים

במקרה הזה נראה לי שחשוב לי שעדשה תקרב

אני מעדיף מצלמה גדולה וכבדה עם זה גם משפר ביצועים אז בכלל

רציתי גם לדעת לגבי קנייה ברשת עם זה אמין ?

אף פעם לא נתתי אשראי ברשת זה נראה לי מסוכן מה אתם אומרים?

פורסם

אם כך, זה מאוד פשוט. יש רק מצלמה אחת שעומדת בדרישות: פוג'י S6500.

באופן אישי לא נתקלתי בבעיה בקניות ברשת (וכמעט כל מוצר יקר שאני קונה אני קונה ברשת). מעבר לכך החוקים בישראל מאוד לטובת הלקוח בכל הקשור בקניות באמצעות כרטיס אשראי. אם אם אתה בכל זאת חושש, אתה יכול ברוב המקרים להגיע לחנות כדי לבצע את הקניה והאיסוף, אבל כדאי שתוודא את זה עם החנות לפני שאתה מגיע.

פורסם
  • מחבר

דבר ראשון תודה לכל מי שהגיב

ממה שאני מכיר השם קנון יותר חזק מפוגי

לפי המלצתך הפוגי יותר מתאימה למה שאני צריך

אולי בעידן הדיגיטלי כבר אין הבדל

אני זוכר מפעם שאפילו הסרטי נגטיב של פוגי לא היו להיט גדול

אז מה אתם אומרים ?

פורסם

אני אומר שאם אתה רוצה מותג חזק קנה קוקה קולה. אבל מצד שני לא תקבל תמונות מדהימות.

ואם אתה רוצה מצלמה שתתאים לצרכים שלך קנה את הפוג'י שהמליצו לך עליה.

אתה כמובן חפשי לעשות כרצונך.

זה לא שאם תקנה את ה S3 תקבל מצלמה גרועה, אלה פשוט ה S6500 פשוט עולה עליה בהרבה פרמטרים חשובים ובעיקר מתאימה לצלום טבעי בתנאי תאורה לא אופטימליים כמו שאתה מבקשץ

פורסם

ממה שאני מכיר השם קנון יותר חזק מפוגי

אין ספק שהשיווק של קנון מוצלח יותר.

אולי בעידן הדיגיטלי כבר אין הבדל

דווקא יש הבדל. לקנון אין מענה ל-S6500 ול-F31 של פוג'י. שתי המצלמות שמשתמשות בחיישן מתקדם בהרבה מזה שקיים במצלמות של קנון (ושל חברות אחרות). זה לא שאין למצלמות של פוג'י חסרונות, אבל לפי תיאור הדרישות שלך החסרונות האלה לא רלוונטיים עבורך.

אני זוכר מפעם שאפילו הסרטי נגטיב של פוגי לא היו להיט גדול

מעניין. אני דווקא זוכר שפוג'י Reala היה סרט הנגטיב עם דיוק הצבעים הטוב ביותר, ושפוג'י Superia 800 נתן רמת גרעיניות הרבה יותר נמוכה מכל סרט מקביל אחר. גם שאר הסרטים של פוג'י היו (ועדיין הינם) מצויינים, לא שזה רלוונטי לדיון על מצלמות דיגיטליות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים