עבור לתוכן

שאלה בנושא DX10.. בקשר לשידרוג ..

Featured Replies

פורסם

שלום. מפרט:

AMD3200+ 2.0GH

1 ג'יגה זיכרון 400MHZ

X800XL

WD 120 GB SATA

עכשיו עקב הכניסה של DX10 לתחום המחשבים אני חושב על שידרוג לכרטיס מסך תואם-תומך DX10..עכשיו האם יש יש עוד דברים עליהם אני צריך לדעת כדי שהמחשב שלי יתמוך? לדוגמא אולי שהמעבד לא מספיק חזק? או אולי הזיכרון לא יספיק עבור משחקים שדורשים DX10? או אולי משחקים DX10 יעלו רק על ויסטא?.. אני ממש לא יודע..

פורסם

DX10 תומך רק בויסטה , אם יהיה לך XP לא תוכל להתקין DX10 .

אבל גם ש 1 ג'יגה ראם לא יספיק בשביל להריץ גם ויסטה וגם משחק אחר DX10 .

פורסם

קודם כל אם תשדרג לכרטיס מסך לDX10 זה יהיה רק 8800GTS מכיוון שהוא נותן את התמורה הכי טובה עבור הכסף, עכשיו המעבד יצור צוואר בקבוק אבל עדיין יהיה לך FPS גבוה ומשחקיות חלקה.

אם אתה רוצה לדעת איך יהיה הכרטיס במשחקי DX10, תחכה ליציאת CRYSIS ב12 ספטמבר ואז תראה איך כרטיסים מגוונים מפעילים את המשחק, ואם תרצה את האפשרות לשחק בDX10 תחויב להשתמש בVISTA מה שאומר שאתה חייב 4GB זיכרון, כן כן יש כאלה שיגידו שזה יותר מדי אבל אם אתה רוצה מקס הגדרות, ללא קרטועים וללא תקיעות, 4GB זה MUST HAVE לVISTA.

פורסם

האפשרות לשחק בDX10 תחויב להשתמש בVISTA מה שאומר שאתה חייב 4GB זיכרון, כן כן יש כאלה שיגידו שזה יותר מדי אבל אם אתה רוצה מקס הגדרות, ללא קרטועים וללא תקיעות, 4GB זה MUST HAVE לVISTA.

מה פתאום, האדמין אישר ואמר ש 2GB עם ויסטה יספיקו בשביל להריץ את המשחק חלק.

פורסם

תהיה קצת ספציפי וענייני יותר עם הכותרת.

פורסם

ביושוק הוא DX10 ויוצא לפני קרייסיס. אני חושב שנקבל מושג לגבי DX10 עפ"י ביושוק.

פורסם

כן ביושוק יוצא באוגוסט!! עוד פחות מחודש!

פורסם

לי יש תחושה שBIOSHOCK יידחה, אני ממש מקווה שלא כי אין מה לשחק אבל איפה הדמו למשחק??????? ביטא משהו??

בכל אופן, 2GB בVISTA זה כמו 1GB בXP וזה לא מספיק לרוב המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות, כגון BF2\2142\FEAR\WORLD AT CONFLICT\UNDERTAKER'S GRAVEYARD ..

אחת הכתבות אומנם נעשו על RC2 של VISTA אבל זה ממחיש ש4GB זה די חובה http://www.bcchardware.com/index.php?option=content&task=view&id=3135&Itemid=40&limit=1&limitstart=3

וככל שיש יותר זיכרון ככה VISTA לוקחת יותר בגלל תכונת הSUPERFETCH, שזה עוזר לאפיקלציות שנמצאות בשימוש רחב להיטען יותר מהר.

פורסם

מה שלא עוזר כ"כ למשחק לעבוד...

פורסם
  • מחבר

תהיה קצת ספציפי וענייני יותר עם הכותרת.

זהו שאני לא יודע איך להכניס את מה שאני רוצה לשאול בכלליות לשורה אחת.. אם אתה יכול לעזור לי אולי בזה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים