פורסם 2007 ביולי 2118 שנים משום מה, אני לא מצליח לראות שום antialiasing באף משחק. האם יש מישהו עם אותה תופעה?כשאני מריץ FORZA 2 או כל משחק מרוצים אחר אין antialiasing. גם ב GEARS OF WAR אותה תופעה. האם יש מצב שזה קשור ל LCD שעליו X360 מחובר?שמעתי שאחרי עידכון של הקיץ הרבה משחקים איבדו את antialiasing... יש מקורות שאפשר לאמת את השמוע?
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים לא מוכרת לי בעיה כזאת וכן יש פילטרים בקונסולות רק שזה לא נשלט כמו במחשב ולכל משחק יש או אין תהגדרות והפילטרים שלו
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים מחבר בעלי ה X360 שמחובר ל LCD תגיבו פליזזזז.אני חייב לדעת אם הבעיה קיימת או שאני מדמיין כאן משהו.אני מכיר antialiasing במחשב שאם מפעילים אותו על 8 התמונה חבל"ז אבל מקבלי 5-8 FPS.microsoft אומרים ש antialiasing מקבלים בחינם ב X360 כלומר FPS לא נופל.חיפשתי בפורומים ומצאתי שבעיה אכן קיימת במשחק FORZA 2.אבל לא שמעתי על GEARS OF WAR.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אני זוכר שהמשחק שיצא מהראשונים project gotham racing 3 לא היה לו AA אבל כל השאר אמור להיות להם...אני הייתי מחובר עם ה360 ל LCD בHD וראו מעולה
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים אולי אתה פשוט מחבר לLCD אם רזולוציה נמוכה או אם חיבורים פשוטים שנותנים רזולוציה נמוכה ואז אתה מקבל איכות תמונה שניראת בלי AA בגלל הרזולוציה הנמוכה
פורסם 2007 ביולי 2318 שנים דובי יתכוונתי שככל שהרזולוציה גבוה יותר אתה תיראה פחות "קצוות" בתמונה שזה גם מה שAA עושה רק בדרך אחרת ככה ששילוב של רזולוציה גבוה אם AA גבוה נותן תמונה בלי "קצוות"שהרזולוציה נמוכה רואים הרבה "קצוות"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.