עבור לתוכן

E6750 VS E6600

Featured Replies

פורסם

טוב... אז הבנתי שמבחינת TOC ה- E6750 שווה יותר במקרה שלא עושים OC.

אבל מה בדבר OC? האם גם אז הוא משתלם? ובכלל מדוע?

מה הסיבה שמעבד חדש וחזק יותר עולה פחות?

יש בו משהו לא בסדר? ולמה ה- E6600 לא ירד עדיין ביחס אליו?

אני אשמח לתשובות כי אני מתלבט מה לקנות. המטרה שלי היא משחקים סרטים וכמובן OC אז מה עדיף?

פורסם

הE6750 טוב יותר בהכל מהE6600.

המחיר של ה6600 לא ירד מסיבות של אינטל. בכל מקרה אין צורך להסתכל אפילו בכיוון שלו כשיש לך משהו טוב יותר וזול יותר :)

פורסם
  • מחבר

אפילו במקרה של OC?

פורסם

אגב נראה לי שהתכוונת TCO - total cost of ownership

פורסם
  • מחבר

נכון, התבלבלתי באותיות. :P

פורסם

הE6750 טוב יותר בהכל מהE6600.

המחיר של ה6600 לא ירד מסיבות של אינטל. בכל מקרה אין צורך להסתכל אפילו בכיוון שלו כשיש לך משהו טוב יותר וזול יותר :)

לא בטוח שהוא יותר טוב בOC,הרי לE6600 יש מכפלה של 9,ולE6750 יש של 8.

עריכה:יכול להיות שהוא יגיע יותר רחוק,אבל בשביל זה צריך לוח יותר טובים,וזיכרונות יותר טובים(מינימום HK,לפי דעתי),אפשר לקנות P35-S3 בשבילוב של HK,אבל לא בטוח שזה שווה את זה.

וגם:"FSB frequency we achieved turned out to be the notorious FSB Wall, because we failed to overcome it with reduced clock frequency multiplier. In other words, the new processors with 1333MHz bus and G0 core stepping are not free from the FSB Wall problem. To our regret."

הגבלת FSB.

פורסם
  • מחבר

המעבד ישב על GIGABYTE GA-P35-DS4 עם זכרונות OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4

כך שלא תהיה בעיה מהבחינה הזו.

פורסם

לא בטוח שהוא יותר טוב בOC,הרי לE6600 יש מכפלה של 9,ולE6750 יש של 8.

עריכה:יכול להיות שהוא יגיע יותר רחוק,אבל בשביל זה צריך לוח יותר טובים,וזיכרונות יותר טובים(מינימום HK,לפי דעתי),אפשר לקנות P35-S3 בשבילוב של HK,אבל לא בטוח שזה שווה את זה.

וגם:"FSB frequency we achieved turned out to be the notorious FSB Wall, because we failed to overcome it with reduced clock frequency multiplier. In other words, the new processors with 1333MHz bus and G0 core stepping are not free from the FSB Wall problem. To our regret."

הגבלת FSB.

נכון יש הגבלת FSB,אבל היא יותר גבוהה מהמגבלה הקודמת הודות לסטפינג החדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים