עבור לתוכן

צריך עזרה בתיקון MP3 ישן או בחירת חדש

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי כר כמה שנים נגן MP3 של IRIVER H320 נגן מעולה רק לצערי בזמן האחרון הסוללה סובלת מאפקט הזיכרון ובקושי עובדת. בגלל שאני לא יכול לרכוש באינטרנט נישאר לי רק לקנות סוללה חדשה דרך באג שיעשו את זה תמורת 450 שח או משהו כזה וזה הרבה לדעתי. או שיש אפשרות לקנות באיזה חנות סולאן או משהו סוללה ולהרכיב אותה בעצמי. הסולאן האלו לא ניראים לי אמינים. בקיצור אני לא יודע מה לעשות וחשבתי כבר על נגן חדש וכעת יש לי רעיון לקנות נגן של ARCHOS ואני די אוהב את כל הנגנים שלהם (רק חבל שבשביל להקליט מהטלויזיה נידרש לקנות תחנת עגינה מעפנה) הנגנים לדעתי כולם טובים אבל יקרים. בכל אופן אני טס בחודש הבא להולנד וראיתי שמוכרים אותו בדיוטי פרי אך לצערי לא רשום שם מחירים. כך גם אני לא יודע איפה לחפש מחירים שלו בהולנד כלומר אני לא מכיר שום אתרי השוואת מחירים שם. כמו כן יש נגן שלדעתי גם טוב ולא דורש תחנת עגינה וזה הוא ה IAUDIO COWON A2 אבל 1700 שח זה לא צחוק ואצלו יש לי תחושה הסוללה תגיע לבעיית אפקט הזיכרון תוך זמן קצר והיא לא נישלפת כמו ב ARCHOS. בקיצור אני לא ממש יודע מה לעשות ומה הכי כדאי אבל אני רוצה נגן עם 20 ג'יגה לפחות ויכולת לצפות בסרטים כמו כן לשדר אותם לטלויזיה ויתרון אם יש אפשרות הקלטה. הייתי שמח לתקן את הנגן הישן אבל אני לא רואה אפשרות טובה לכך.

אשמח אם תוכלו לעזור לי וגם אשמח לקבל הצעות לנגנים אחרים. תודה לכולם מראש.

פורסם

ואצלו יש לי תחושה הסוללה תגיע לבעיית אפקט הזיכרון תוך זמן קצר

על סמך מה אתה אומר את זה?

תחושה?

אין לו שום בעיה בסוללה הוא נגן מצוין

פורסם
  • מחבר

אין פה על סמך מה...

בסופו של דבר כך כל הסוללות אבל אני חייב להודות עד אתמול זילזלתי ב COWON והוא אכן נגן מצוין השאלה היא מה ההבדל בין ה A2 ל A3 שאמור לצאת בקרוב והאם שווה לי להמתין?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים