עבור לתוכן

BigTyphoon VX ל Q6600 יגיע ל 3.2?

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת אם הביג טייפון VX על Q6600 יאפשר לי להגיע ל OC של 3.2 ג'יגה-הרץ בזמן שאני משאיר אותו על מהירות מאוורר מינימלית ככל האפשר [כדי לשמור את הרעש נמוך ככל האפשר].

והאם הטמפ' ישארו נורמליות.

בנוסף, האם עדיף להחליף את הקירור ב Scythe "INFINITY" ? האם הוא שקט באותה מידה \ יתן ביצועים טובים יותר בקירור?

תודה.

פורסם

אם אתה מעוניין בשקט אז רצוי להחליף.

אם אתה מעוניין בהורדת דרסטית של טמפ' אז אין צורך.

בממוצע אולי תוריד עוד 2-3 מעלות מהקיים לכן אני לא חושב שזה משתלם.

פורסם

בגלל הקיבוע של ה VX ללוח והמשקל לא לקחתי אותו, העדפתי את ה MAX ORB שעולה כמוהו ושוקל כשתי שליש ממנו, עושה עבודה קצת פחות מהטוניק (היה לי לפני כן)

הפרש של מעלה שתיים ושוקל חצי ממפלצות הברזל בנוסף בשל צורתו הוא מקרר את כל האיזור שתחתיו ולא רק את המעבד, הלוח ירד לי בכמעט 5 מעלות.

התכוונתי ל BLUE ORB http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3713

פורסם

הVX שקט גם במקס' RPM...

והTHERMALTAKE BLUE ORB FX רועש לא מעט ומקרר פחות מהVX והINFINITY....

אני לא מבין אנשים ש"פוחדים" מקירור..

לפני שהקירור יצא לשוק הוא עבר סדרה של בדיקות קפדניות...ככה ששום קירור גם לא כאלה ששוקלים קרוב ל1KG לא יפול/ישבור וכו (בהתקנה נכונה)...

ואין מה לעשות אם רוצים טמפ' וOC כבד זה מצריך קירור בהתאם..

פורסם

אני לא מבין אנשים ש"פוחדים" מקירור..

אני ממש לא פוחד, פשוט היה לי את ה -TUNIQ והוא לא מסתדר טוב בצאקרה בגלל המאוורר צד, אני עכשיו עובד עם ה BLUE ORB ב 333FSB והטמפרטורות 48-50 , עם ה TUNIQ הן היו 48 - 46 אבל הלוח היה חם ב 5 מעלות יותר.

חוץ מזה ה VX מעוגן רק בארבע נקודות ויש עייפות חומר וכוח כובד וכדומה אני לא הייתי מסתכן אלא אם כן הייתי עושה כמו ש (G) עשה ותמך את ה INFINITY ל CASE שלו.

פורסם

יש לא מעט אנשים שמשתמשים בVX תקופה ארוכה ולא קרה כלום..לא צריך להיות בפראניות.. :-\

פורסם
  • מחבר

עד כמה יש הבדל בין ה VX לבין ה INFINITY בכל הנוגע לרעש במהירות LOW-MID ?

כי אם הין הבדל כמעט אז אני פשוט אשאר עם ה VX כי זה סיפור עכשיו לבקש להחליף..

פורסם

הVX יותר שקט שזה מגיע למהירות של MID ומעלה...

פורסם

ה VX אצלי כמעט על מקסימום, ולא שומעים אותו בכלל ::)

פורסם

הביג טייפון אחלה של קירור,

אני עם E6400 באס של 425 במנוחה אני על 40-45

ולא שומעים אותו בכלל...

פורסם
  • מחבר

סבבה אני אשאר עם ביג טייפון יש אותו במלאי ואני רואה שאין טעם לחשוב על להחליף לאינפיניטי.

תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים