עבור לתוכן

רמקולים מדפיים E20 של JBL...צריך חוות דעת ועזרה...

Featured Replies

פורסם

מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת..

יש לי מגבר ישן מאוד יחסית אבל דיי טוב...SHERWOOD RX4010R (אם מישהו מכיר) הוא יחזיק? למה לא רשום כמה וואטים הוא מוציא וכאלה...רק היתנגדות אפשר לקבוע לו..(עד 8 אום)

פורסם

איך אתה משיג במחיר כזה ?

אני גם עומד לפני קניה של מערכת, חשבתי על ה-JBL BALBOA.

אם יש מקום שמוכר את הדגם שהראית במחיר כזה...אולי שווה לבדוק שם :)

פורסם

מישהו יודע איך הדגם הנ"ל...E20..יש לי אפשרות לקנות את הזוג ב600ש"ח...בכול מקרה הבנתי שהם מספקים 60RMS....אם מישהו שמע אותם או יש לו אותם אשמח לחוות דעת..

רמקול הוא פאסיבי(לרוב), כך שאין לו שום הספק!

הנתון שרשום עליו רק אומר כמה הספק הרמקול הזה יכול לקבל מהמגבר לפני שהוא נשרף, בגדול גם הנתון הזה מיותר כי אתה תהיה חרש הרבה לפני שהרמקול ישרף.

לגבי הרמקול, את הדגם הזה לא יצא לי לשמוע אבל מהיכרות אם אחיו הגדולים ה E60/E80 לא אהבתי אותם, צלילים עמומים וחסרי פרוט, באס מרוח, אני בספק אם המדפי הזה יהיה שונה, אם זה זוג חדש במחיר הזה אז יכול להיות שווה, אם לא תחפש משהו אחר ביד שניה.

איך אתה משיג במחיר כזה ?

אני גם עומד לפני קניה של מערכת, חשבתי על ה-JBL BALBOA.

אם יש מקום שמוכר את הדגם שהראית במחיר כזה...אולי שווה לבדוק שם :)

שמעתי גם את הסט הזה, ובמקומך הייתי חוסך קצת יותר וקונה משהו יותר איכותי. או מחפש ביד שניה, בטוח שבמחיר שדורשים על הסט הזה אפשר למצוא משהו הרבה יותר טוב.

פורסם

שמעתי גם את הסט הזה, ובמקומך הייתי חוסך קצת יותר וקונה משהו יותר איכותי. או מחפש ביד שניה, בטוח שבמחיר שדורשים על הסט הזה אפשר למצוא משהו הרבה יותר טוב.

אני לא יכול לחסוך יותר, אני קונה רסיבר Harman Kardon AVR235, ב-2200 ש"ח.

כנראה DVD APEX 811, ב-250 ש"ח (הוא טוב מבחינת אודיו?)

כלומר - לא נשאר לי יותר מידי להשקיע ברמקולים.

התכנון הראשוני היה 5000 למערכת, אני כבר עובר את זה בהרבה (המערכת BALBOA עם הסאב 3300 הכי זול שמצאתי).

מצטער שאני פולש לתראד..

יש המלצות לרמקולים אחרים ?

אני קצת חושש לקנות יד שנייה.

פורסם

אין מה לחשוש..

יש מגברים של 30+ שנים ועובדים כמו חדשים..

רמקולים פשוט לשים לב שהם לא חורקים בתחום מסויים והבעלים לא מגזים עם הווליום.

בשוק האודיו זה מבחינת עליבות שמוצר לא שמור, זה מה שאני חושב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי בקשר למגבר...ולתגובה שלך...המגבר חזק מאוד יחסית והחזיק כמה סטים של רמקולים כבר (כלומר ניסיתי עליו כמה סוגים) ברגע זה מחוברים אליו גם JBL בני 15 שנה כמעט -מדפיים--אין לי את הדגם כרגע כי אני לא בבית אבל הם מאוד איכותיים...

בכול מקרה לא הבנתי את המשפט האחרון שלך-רשמת על מוצר לא שמור....אממ לא ממש הבנתי מה הכוונה

פורסם

מה שאני אומר שצריך להתעלל במוצרים כדי להרוס אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים