פורסם 2007 ביולי 2018 שנים חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק ב- KSP , מישהו יודע אם יש עוד חנות חוץ מ-KSP?איזה כרטיס של POWERCOLOR בדיוק אתה מחפש? ???
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים יש פה ושם חנויות שיש להן כרטיס אחד של POWERCOLOR, בדרך כלל דגם ישן או זול.כרגע KSP היחידים שמיבאים כרטיסים של POWERCOLOR. הם גם היחידים שכתובים באתר של POWERCOLOR.בזבוז...חברה ממש טובה לא מבין למה לא מביאים אותה לארץ :-\
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר איזה כרטיס של POWERCOLOR בדיוק אתה מחפש? ??? אני מחפש את ה PowerColor X1950 Pro AC 256ואת ה- PowerColor X1950 Pro SCS3 256אני מחפש את שניהם ב- PCI-Eלפי מה שהבנתי ב- KSP הם נותנים רק שנה אחריות נכון?
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר תבדוק ב - BIGPC, יש להם את הראשון שאתה מחפש (ובמחיר מצוין).איזה אחד פה מהפורום כתב אשכול שהוא קנה את הכרטיס מהם ומסתבר שזה לא הכרטיס הזה, מה שהוא קיבל הוא קירור הרגיל של PowerColor לא של AC.
פורסם 2007 ביולי 2118 שנים מחבר החנות הזאת לא נראת לי אני חושב שאני אלך על KSP אבל הבעיה ששם נותנים רק שנה אחריות!מה אתה מציע?רציתי לקחת את הכרטיס של ספיר אבל ראיתי שיש כל כך הרבה בעיות בכרטיסים שלהם אז אני לא רוצה ללכת עם הראש בקיר.
פורסם 2007 ביולי 2218 שנים אתה יכול להוסיף כסף ויתנו לך אחריות ארוכה יותר. אבל אז המחיר ניהיה יקר בהשוואה ל X1950 האחרים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.