עבור לתוכן

בעייה קשה במגבר PIONEER

Featured Replies

פורסם

מה זה Clipping?

פורסם

זה הניתוק (בעזרת ממסור ) שברגע שהמתח ביציאה של המגבר עולה על מה שמותר מתבצע ניתוק כולל )

וזה הקליפינג.

פורסם

וכך זה מונע ממנו להשרף אני מניח....

ד"א אם הרסיבר נשרף ממכת מתח או משהו כזה, זה בתוקף האחריות שיש על המוצר?

פורסם

זה כבר תלוי .

אם הוא נשרף בגלל שקיבל יותר מ 230 וולט אז זה לא באחריות כי חברת חשמל צריכה לתקן לך (ראה מקרה אורי סולימני והמסך שלו)

אם זה בגלל תקלה בספק כוח של המגבר אז זה באחריות

פורסם

מה זה Clipping?

זה כשמגבר מתחיל לעוות את הצליל בגלל שהוא במקסימום. וה-טווטרים נוטים לההרס בשלב זה.

( כדי להגן עליהם יש מגברים עם Soft Clipping )

פורסם

אז כל עוד לא מגיעים לעוצמת מקסימום אין סכנה... :P

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה על כל ההסברים והתגובות.

אני רוצה לעדכן מעט כי נראה לי שלמרות הכל, לא עלינו פה על הבעיה האמיתית.

בדקתי את הרמקולים, אחד 8 אום השני 5. כנראה הוא נדפק איכשהו.

אבל מה שיותר מפליא, ניתקתי את הרמקולים מהמגבר וציפיתי כמובן לפעןלה רגילה. שערו בנפשכם מה רבה היתה הפתעתי שהמשכתי

לשמוע את ה"טיקים" בתדירות של בערך 20 שניות. מפליא לא?

אני רוצה לציין, אולי יש בכך חשיבות, שתמיד שהייתי מדליק את המגבר היה מן DELAY כזה, של מס' שניות ואז נשמע "טיק" והמגבר

היה מתחיל לעבוד. עכשיו הוא עדיין משמיע את הטיק הראשון אבל מיד אחריו מגיע הטיק השני המורה שהמגבר פסק מלהגביר. וכל זה בלי שמחוברים רמקולים בכלל!! , ניסיתי להתחקות אחריי מקור ה"טיק", ללא הצלחה.

עוזר??

אני מתחיל להתייאש, וכבר בטח ראיתם שפתחתי ת'רד בנושא רמקולים למחשב. אני שוקל ברצינות לקנות אותם.

ההגיע סופו של מגבר בין 30 שנה??

פורסם

אם התופעה שאתה מתאר מתרחש כאשר אין חוטים מחוברים למגבר - אמור לו שלום וכנרה הוא מת .

האשמה היא ברמקול ה 5 אום לדעתי ולכך שלמגבר אין הגנה או התראה נגד זה.

פורסם

ה"טיקים" שאתה מתאר נשמעים כמו הקול של RELAY (כמו במודם לפני שהוא מחייג) אני לא מבין בדברים האלה אבל לי זה נשמע כמו בעייה בספק הכח של המגבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים