עבור לתוכן

עזרה בdomain

Featured Replies

פורסם

אהלן...

ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית???

יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...?

אודה לתשובה :)

פורסם

1) מחשב שעליו התקנת את הDC מאוד איטי.

2) בעיה בתקשורת לאותו מחשב וזה מעקב את האימות מול הסרברוס.

3) יש בdomain group policy דברים שרצים בLogon.

בלי לדעת מה בדיוק מכילה הרשת שלך ואיך היא בנויה זה בעייתי לדבג את הבעיה סתם ככה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה אחי, לא היה לי זמן להגיב כי סגרתי בבסיס

1.מפרט המחשב שמשמש כשרת הוא יחסית דיי מחשב איטי מדובר במחשב בעל מעבד 750 וזיכרון של 512 פנימי -אין לי ממש מושג אם זה גורם לאיטיות?!?!?

2.לגבי ה policies הגדרתי את כולם אפילו איזה services ירצו על הקליינטים וההגדרות בפעם הראשונה נשמרו - ולמרות זאת לאחר חיבורים רבים מול השרת זה ממשיך להיות איטי

3. מערך הרשת שלי בנוי כך יש ברשותי מודם של הכבלים וראוטר וכל המחשבים מחוברים לראוטר

פורסם

2003 או 2000? המפרט הזה ל2003 מאוד חלש, במיוחד אם רצים עליו דברים.

מה זה הגדרת את כולם? בעקרון אתה לא אמור להגדיר כלום אלא אם אתה רוצה לשנות משהו ספציפי, כמו כן באיזה שלב הוא נתקע בדיוק? אחרי הlogon(בזמן שהוא מריץ את כל ההגדרות) או פשוט לוקח לו הרבה זמן לאמת ססמא?

ההגדרות לא נשמרות בדיוק, בכל logon או כל פעם שעושים gpupdate /force המחשב שלך לוקח את ההגדרות של הdomain group policy ומחיל אותם על עצמו. הוא לא בודק מה השתנה בלבד אלא את הכל ומשנה רק את מה שלא תואם אצלו ככה שזה עדיין לוקח זמן במיוחד כאשר מדובר בשרת איטי.

אין לך שום סיבה להגדיר דברים מעבר למה שאתה באמת צריך.

יש לך domain password policy/key policy, אודיטים כלשהם על הלוגאין או על מחשבים\יוזרים?

פורסם
  • מחבר

תודה אחי על התגובה....

המערכת שרצה היא 2003 , לא רץ עליו שום דבר מיוחד

ראשית כל הייתי חייב להגדיר את את הפוליסיס ואת האודיטים שלו, אלמלא זאת הוא לא נותן לי ליצור משתמשים חדשים

השלב בו הוא נתקע זה לא בגלל אימות הסיסמה, האימות מתבצע במקום ללא שום בעיה, הקטע שבו הוא נתקע ממש(לפחות איזה 5 דקות) זה כאשר הוא כמו שאתה אומר שהוא מריץ את הגדרות.

ה Domain Security Policy נמצא על השרת על הקליינטים שמתחברים אין כלום ,הם טוענים הכל מן השרת

אז השאלה שלי היא כזאת: הבעיה היא בעצם היותו שמחשב שמריץ את השרת יש לו מפרט חלש , או שבעצם השרת לא מוגדר נכון....?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים