עבור לתוכן

|סקר| מהו הדפדפן המהיר והנוח ביותר כיום לדעתכם???

מהו הדפדפן המהיר והנוח ביותר כיום לדעתכם??? 1,651 הצבעות

1. 1. מהו הדפדפן המהיר והנוח ביותר כיום לדעתכם???

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

בשבילי רק FF :xyxthumbs:

פורסם

בשבילי רק FF :xyxthumbs:

פורסם

FF

חד משמעי

פורסם

אני אוהב את FIREFOX. מעצבן אותי שכל אתר שני בישראל כתוב בצורה כה דפוקה שהוא לא עובד טוב עם FIREFOX. ממש מתחשק לי לדפוק מכות לכל מי שכתב אותם.

פורסם

ללא ספק פיירפוקס PORTABLE EDITION(אותו דבר רק הרבה פחות מעמיס על המערכת) עם התוסף IETab אם יש בעיה באתרים ישראלים שלא רוצים לעדכן כמו וואלה...

פורסם

אם היית שואל אותי איזה הכי טוב לדעתי אז FF ללא ספק, אבל אם היית שואל במה אני משתמש אז IE7

IE7 נוח לי והעיצב שלו סבבה, מעבר לזה אני משתדל לא להציף את המחשב שלי בתוכנות, לא רוצה כמה דפדפנים כמה נגנים וכו'.

העניין הוא כזה, IE7 מלאאא בבאגים שזה משגע, הוא מתרסק המון, ועוד יותר מעצבן שאם כבר מיקרוסופט העתיקה את FF למה הם לא העתיקו גם את שחזור הלשוניות?

שחזור הלשוניות בFF זה דבר נפלא, למרות שהוא בקושי מתרסק זה דבר שיכול להיות מאוד מעצבן בIE7.

בקיצור FF הכי טוב, אבל פשוט נוח לי יותר בIE7

פורסם

אם היית שואל אותי איזה הכי טוב לדעתי אז FF ללא ספק, אבל אם היית שואל במה אני משתמש אז IE7

IE7 נוח לי והעיצוס שלה סבבה, מעבר לזה אני משתדל לא להציף את המחשב שלי בתוכנות, לא רוצה כמה דפדפנים כמה נגנים וכו'.

העניין הוא כזה, IE7 מלאאא בבאגים שזה משגע, הוא מתרסק המון, ועוד יותר מעצבן שאם כבר מיקרוסופט העתיקה את FF למה הם לא העתיקו גם את שחזור הלשוניות?

שחזור הלשוניות בFF זה דבר נפלא, למרות שהוא בקושי מתרסק זה דבר שיכול להיות מאוד מעצבן בIE7.

בקיצור FF הכי טוב, אבל פשוט נוח לי יותר בIE7

אחנו רק 2% (פחות או יותר) אבל מגיע לאופרה קרדיט כי שחזור לשוניות ולשוניות בכלל זאת המצאה של OPERA ולא של פיירפוקס, בדיוק כמו רוב השינוים בדפדפנים.

פורסם

הייתי אומר שלאופרה יש בעית יח"צ קשה, וכנראה בגלל זה הוא לא מתרומם(כמו FF, בצורה יחסית כן...).

פורסם

FF יש הרבה באגים

פורסם

IE7 רואים ממש יפה בזכות ה-cleartype

FF נוח אבל מתרסק די הרבה.

safari לווינדוס נראה טוב, אם מישהו ניסה אשמח לשמוע חוות דעת.

פורסם

אי אפשר להאשים אותי שאני שונא את אפל ובכל זאת מעולם לא אהבתי את ספארי, לא על המאק ולא בWINDOWS.

נ.ב. למרות זאת יש לו כמה יתרונות כמו למשל העובדה שהוא היה הדפדפן הראשון (ועדיין הכמעט יחיד) שעבר את מבחן ACID2.

שני האחרים הם KONQUEROR שספארי מבוסס על הקוד שלו ולכן ברגע שספארי הצליח לעבור אז הם יכלו לקחת את החלקי קוד הרלבנטים ולהשתמש בהם בקלות, ואופרה (גם FIREFOX3 אבל זה עדיין גרסת אלפא ולכן לא באמת נחשב).

פורסם

אני מעדיף את FF..

ניסיתי גם את ספארי, הוא נחמד, אבל בשבילי הרבה יותר נוח לעבוד עם FF וכל התוספות שאפשר להתקין לו.

פורסם

הייתי אומר שלאופרה יש בעית יח"צ קשה, וכנראה בגלל זה הוא לא מתרומם(כמו FF, בצורה יחסית כן...).

יכול להיות, אבל OPERA MINI מצליח, אולי בגלל שהוא הפיתרון הגלישה הכי נורמלי שיש לטלפונים ניידים. מה שעזר לפיירפוקס ולדעתי מסיבות לא מוצדקות זה התוספים ושהוא קוד פתוח. שעבדתי בלינוקס ולא ידעתי להתקין טוב אופרה אז כל התוספים שהשתמשתי בהם בפיירפוקס היו כבר מובנים באופרה. מה גם שפיירפוקס עם תוספים נורא כבד, מסורבל ונהיה איטי בגלישה.

אבל אני לא נגד פיירפוקס, כל עוד הוא נוגס מIE שיבורך.

פורסם

אני עם FireFox בגלל התוספים והאבטחה

אחריו IE6

ולכל אלה ששופטים את ספארי תנו לו זמן הוא עדיין בגירסת בטא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים