עבור לתוכן

צריך ייעוצון בקשר לקירור

Featured Replies

פורסם

חוץ מהמאוורר על המעבד והמאוורר של הספק, יש לי רק מאוורר אחד על המארז שדואג לקירור שם בפנים. אבל קיץ וחם, והחלטתי להוסיף עוד שני מאווררים למארז, כאשר המאוורר הנוכחי יפלוט אוויר מלמעלה והשנים החדשים יצרו תחלופת אוויר מקדימה לאחורה בתוך המארז.. תיכף נגיע לעניין תקציב, אבל כמה שאלות -

א. האם מאווררים סטנדרטיים אמורים להספיק לעבודה שכזאת?

ב. אם לא, התקציב העלוב שלי הוא 100 שקל. חשוב שהם יהיו שקטים ויעשו את העבודה כמו שצריך.

ג. איך אני אמור לדעת אם אני צריך למשל מאווררים של 120 מ"מ או 80 מ"מ וכו'?

פורסם

100 שקל יספיק למאווררים נורמלים.

ומאווררים פשוטים לא הייתי ממליץ אלא משהוא טוב של חברת TT יעשו את העבודה לאורך זמן ובצורה טובה.

לגבי גודל המאווררים תלוי במארז שלך, במידה ויש לך גודל של 90 או 120 מה טוב ומה נעים אם לא גם 80 יהיו מעולים

ולרוב הכל תלוי בסירקולציה שתחליט לעשות במארז מה שחשוב הוא שמאורר אחד לפחות יוציא אוויר חם מהמקום שבו הכי מצתבר חום במארז ולרוב זה קורה מאחורה או לחילופין למעלה.

פורסם

ממליץ גם על המאוררים של זלמן פשוט טובים ושקטים

פורסם

תראה אתה יכול להרכיב 5 מאווררים והסירקולציה שתעשה במארז ,אם היא לא נכונה, זה לא יוסיף כלום, ההפך יעלה את החום

בתוך המארז. ואל תספור את הספק כי המאוורר שלו מיועד לרכיבים בספק ,ולו במארז .הינה מדריך מעולה לסירקולציה במארז...

בהתצלחה.

http://hwzone.co.il/guides/casecool/

פורסם

תמונה של המארז תעזור לנו לעזור לך הרבה יותר...

פורסם
  • מחבר

תודות על התשובות,

את עניין הסירקולציה אני אנסה לפתור לבד כי כרגע המצלמה האהובה שלי לא אצלי אלא אי שם בחו"ל.

אם יש למישהו רק מאווררים שקטים וטובים ספציפיים (זלמן או TT כמו שהמליצו למשל) כדי שאני אדע מה להזמין, אני אודה.

תודות!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים