עבור לתוכן

התקנת EMU1212M

Featured Replies

פורסם

יש לי מחשב עם הלוח אם הזה

http://adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=1792&zap=1

קניתי את הכרטיס emu1212m איך אני מתקין אותו על הלוח אם ?[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 15:50:17

אוקי חיברתי אותו אותו על הכניסות pci והתקנתי דרייברים איך אני יכול לדעת עם המחשב קולט אותו? נראה לי שמחשב שלי עדיין רק מזהה את הכרטיס הישן[br]פורסם בתאריך: 20.07.2007 בשעה 18:05:56
אנטולי לך היה את הכרטיס איך בדיוק התקנת אותו?חיברתי אותו על ה-pci התקנתי דרייברים ופטץ מיקס מהדיסק ושאני נכנס לפטצ מיקס הוא כותב לי שאין לי 1010 pci hardware אני מיואש זה בעיה בכרטיס קול עצמו?
פורסם

תפסיק עם הדאבלים, קיים כפתור עריכה.

פורסם

היי

תוודא שחיברת את הכבל האפור בין שני הכרטיסים.ה 0202 לא מתחבר לכלום הוא רק ממשק חיבורים.

יש כבל אפור כמו חיבור של כונן דיסקטים שאם אתה רוצה את הממשק של היציאות האנלוגיות אתה צריך לחבר אותו בחלק הפנימי של שני הכרטיסים (זו מעין שורה של

פינים כאלה..).רק ככה המחשב יזהה את ה 0202.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

היי

תוודא שחיברת את הכבל האפור בין שני הכרטיסים.ה 0202 לא מתחבר לכלום הוא רק ממשק חיבורים.

יש כבל אפור כמו חיבור של כונן דיסקטים שאם אתה רוצה את הממשק של היציאות האנלוגיות אתה צריך לחבר אותו בחלק הפנימי של שני הכרטיסים (זו מעין שורה של

פינים כאלה..).רק ככה המחשב יזהה את ה 0202.

בהצלחה.

הצלחתי להתקין אותו,הבעיה היתתה דרייברים(הורדתי דרייברים מעודכנים והכל מותקן)

הבעיה עכשיו היא שאני לא מצליח לשמוע סאונד בחיבור לרסיבר,חיברתי כל כבל RCA שתי מתאמי pl נקבה וחיברתי מהכרטיס קול לרסיבר ואני עדיין לא שומע סאונד מה ניתן לעשות?

פורסם

תוודא שנפטרת מכל הדרייברים הישנים, אחרת הם עלולים להתנגש וליצור סמטוכא.

פורסם

תעבור על התוכנה ותלמד אותה.יכול להיות שהכרטיס על מיוט ולכן אין לך קול.

ככה היה לי גם בהתחלה וזה היה קצת מסובך.תקרא את החוברות שלה שב PDF ותיראה מה צריך לשחרר בבקרה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים