עבור לתוכן

פיירפוקס לא נדלק אחרי עדכון + בעיה בהתקנת ת&#1

Featured Replies

פורסם

פיירפוקס הוריד לי עדכון (2.0.0.5) ואחרי הפעלה מחדש של הדפדפן אני לא יכול להדליק אותו.. הוא נותן לי שגיאה.

ניסיתי להוריד אותו ולהתקין, אבל גם ההתקנה נותנת לי שגיאה... (השגיאה הזאת קרתה לי כבר כמה פעמים בכמה תוכנות שונות!)

[attachment deleted by admin]

פורסם

בדקת שה- FF לא רץ ברקע (במנהל התהליכים) אחרי שאתה סוגר אותו?

פורסם
  • מחבר

בדקתי, הוא לא פועל... אפילו עשיתי ריסט למחשב וגם זה לא עזר :'(

פורסם

מה השגיאה שאתה מקבל כשאתה מנסה להתקין מחדש??

אפשר צילום מסך?

פורסם
  • מחבר

שמתי את שתי התמונות בהודעה הראשונה (אחת שבהתקנה, ואחת שאני מנסה להפעיל אותו בשביל לסיים את האפדייט)

בכל מקרה, עשיתי את הדבר הדפוק ביותר... שינית את השם של firefox.exe ל-_firefox.exe והתקנתי אותו... עבד מעולה..

אבל אני רוצה לדעת על ההודעת שגיאה בהתקנה, למה זה מופיע לי? (לא רק בהתקנת פיירפוקס)

פורסם

שמעתי שפיירוול יכול לגרום להודעת שגיאה כזאת.

תנסה לסגור אותו.

פורסם

שמתי את שתי התמונות בהודעה הראשונה (אחת שבהתקנה, ואחת שאני מנסה להפעיל אותו בשביל לסיים את האפדייט)

בכל מקרה, עשיתי את הדבר הדפוק ביותר... שינית את השם של firefox.exe ל-_firefox.exe והתקנתי אותו... עבד מעולה..

אבל אני רוצה לדעת על ההודעת שגיאה בהתקנה, למה זה מופיע לי? (לא רק בהתקנת פיירפוקס)

נראה לי שאחד מהתהליכים שרצים אצלך פשוט שומר על הקובץ EXE. במצב פתוח ולכן לא מאפשר מחיקה שלו לשם עדכון.

פורסם
  • מחבר

שמעתי שפיירוול יכול לגרום להודעת שגיאה כזאת.

תנסה לסגור אותו.

הפיירוול היחיד שיש לי זה של ווינדוס, והוא כבוי.

נראה לי שאחד מהתהליכים שרצים אצלך פשוט שומר על הקובץ EXE. במצב פתוח ולכן לא מאפשר מחיקה שלו לשם עדכון.

אז איך בדיוק הצלחתי לשנות את השם לEXE?

אני מתחיל לחשוד בוירוסים :-[

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים