עבור לתוכן

טיפים להתחיל עם בחורות בים :)

Featured Replies

פורסם
תגידי, זה כאב כשאבא שלך גנן ובא לפה הרבה?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

הפלת אותי מצחוק, באמת :lol:

קרירין- בשם אלוהים, אנחנו לא רוצים עוד פרטים על החיים שלך, אל תערב את זה.

פותח הדיון- תהיה אתה ועצמך, זה הכל, אל תנסה להשתנות, זה ידפוק אותך בסוף.

משפט כללי ששמעתי איפושהו ואני חושב שהוא נכון-

Girl flirts with bad guy, girl marries good guy

• תגובות 203
  • צפיות 48.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הוא עולה לכיתה ט' בסה"כ?? הא? שיט. ילד. תחזור לשחק סטנגה. מה יש לך עכשיו לחפש בחורות? תאמין לי, בגיל הזה לא תוציא מהן כלום ואלו שמציעות, הולכות על ילדים גדולים יותר. קודם שיהיה לך מה להציעה.

פורסם

אני רוצה נורמלית......ואני רוצה כוסית ::),וכמו ששמתי לב כל הכוסיות בדרך כלל אם אותם "קשוחים",אני טועה?

אני מכיר כוסית שהלכה עם נקניק מוחלט, אבל הוא התייחס אליה ממש גרוע.

זה גם משהו לזכור ככה בפינה הקטנה של הראש :)

(אני יודע שייקפצו עליי פה, אבל זה טבעי שאנשים יירצו מישהו כשהם

דחויים על ידי אותו אדם, לכן קורים מקרים שכוסיות/נשים הולכות עם מישהו

רק כי הוא מתייחס אליהן באדישות וחרא).

הוא עולה לכיתה ט' בסה"כ?? הא? שיט. ילד. תחזור לשחק סטנגה. מה יש לך עכשיו לחפש בחורות? תאמין לי, בגיל הזה לא תוציא מהן כלום ואלו שמציעות, הולכות על ילדים גדולים יותר. קודם שיהיה לך מה להציעה.

למה סה"כ כיתה ט'?

גם בכיתה ט' אפשר כבר לעשות דברים(אולי לא סקס, אבל קרוב).

פורסם

אבל למה? בשביל זה לחפש בחורה? מה עם קצת רגש...? למה כל ילדון חסר בטחון עצמי חושב שהוא יהפוך לסופר-גבר אם הוא ישחיל או יגע לה בציצי?

בכיתה ט' לא היו לי אינטרסים כאלו. חשבתי על ספורט וים ובולשיט. לא על מיזמוזים. השטחיות הזאת הורגת אותי. :-\

(אני יודע שייקפצו עליי פה, אבל זה טבעי שאנשים יירצו מישהו כשהם

דחויים על ידי אותו אדם, לכן קורים מקרים שכוסיות/נשים הולכות עם מישהו

רק כי הוא מתייחס אליהן באדישות וחרא).

אני מכירה הרבה אנשים כאלו, אבל אני, אחרי הפעם הראשונה שזה קרה לי, אמרתי שאני לא אתן לדבר כזה לקרות שוב. אין כבוד - יש כאב ביצים, ולא מהתנזרות. אנשים שנותנים למישהו להתייחס אליהם חרא זה אנשים חסרי בטחון עצמי, או כאלו שמוצאים בנאדם חרא ובטוחים שהם ישנו אותו, ובסוף נהיים השפוטים שלו. מערכת יחסים כזו היא חולנית והרסנית, ואנשים שמרשים למישהו להתייחס אליהם כמו זבל, זה כנראה מגיע להם, ואותן נשים שילכו עם מישהו שמתייחס אליהן ככה, ימצאו את עצמן בתור עקרות בית מוכות ומרודות. "*סלאפ*! שתקי כבר, תקוה! לא רוצה לשמוע! תעשי כוסכוס ולכי למיטה!".

לי יש תינוק חמוד ומצחיק בן 27 ואצלינו לפחות המפתח הוא כנות. הבעיות שלנו אחרות: הוא לא אדם אמוציונאלי וזה מרגיז לפעמים שהוא לא מסוגל להבין כיצד אני מרגישה בסיטואציה כזו או אחרת, אבל הוא מפצה על זה בדברים אחרים ולעולם לא מזלזל ברגשות שלי, גם כאשר הוא חושב שנפל לי עוד בורג. מצד שני - אצלו נפלו כל הברגים כשהרופא הפיל אותו לרצפה אחרי שנולד. :lol:

פורסם

יש בנות שכבר בכיתה ח' רוצות ויש בנות שגם בצבא עושות פוזות

של ביישניות ומצחקקות כל פעם שמישהו אמור לידן "בולבול".

כמו שאמרתי, כל אחד פורח בגילו ובזמנו.

אל תשכחי שבנות מתפתחות ומגיעות לבגרות מינית לפני בנים,

כך גם הסקרנות.

אהה..וכמובן יש ת'קטע של הסופר-גבר, מי מאבד בתולין ראשון וכו'.

פורסם

חזק ביותר !!!! ;D

אם תעשה את זה לאיזו פרינססה.. היא תדביק לך סטירה.. ותבייש אותך. רק תתפלל שלא תיקרא למציל! :lol:

עכשיו לתכלס..

בהתחלה תביט בה(תעשה לה עיניים) איזה חצי שעה או כמה דקות ואחרי שהיא מחזירה מבטים.. תיגש אליה תחמיא לה על היופי(הן אוהבות את זה) תגיד לה כמה מילים יפות זה לא כל כך מסובך(תגיד לה העיניים שלך זוהרות הן פשוט מדהימות, את נורא יפה, וחולי... ) אחר כך תדברו קצת על החיים תשאל אותה איפה את גרה בת כמה את וככה תיזרמו אחר כך תזמין אותה לגלידה או שלפני תכנסו לים אחר כך תחליפו טלפון/פלאפון/איסיקיו וזהו.. לא... אתה לא צריך להחמיא לה כמו לא ידוע מה. אתה לא רציך להיות NEEDY! תראה לה שאתה מעוניין, אבל לא יותר מידיי. שאם לא היא, יש עוד הרבה דגים בים! ההתחלה דווקא "נכונה".. :) אתה ניגש, אומר איזה משפט פתיחה לא קיצ'י(הכי טוב - ישיר+מחמאה). אם אתה מתכנן קשר אמיתי(אם זה רק לזיון או רציני), אתה לא מבקש שום דברכ מלבד מספר פלאפון! לא אייסיקיו! NEVER! הכי חשוב: תהיה בעל ביטחון עצמי(ואם אתה לא בעל ביטחון עצמי, תדמיין שכן יש לך ולא אכפת לך ממה שאף אחד\אחת חושבים ויש לך ביטחון עצמי!), תהיה עיקבי, חשוב לגעת בה איכשהו במהלך השיחה!(לא בצורה מינית.. סתם בזמן שאתה צוחק או שמהו, גם בהתחלה, אם היא עם הגב אליך "טפוח" לה על הכתף בצורה שמראה שיש לך ביטחון עצמי...) תחייך!(אבל לא חיוך של מטומטם!) כדאי לעקוץ אותה איכשהו אחרי 2 דקות שיחה..(למשל: "מה זה משקפי השמש האלו? טוב שלא קנית משקפת" אם היא כבר דיי מעוניינת, היא תתחיל להצטדק. זה הרגע בו אתה יודע שהיא שלך. דוגמא נוספת: "מה את שמה איפור לים? גם ככה הוא ירד לך אחר כך ואז יהיה יותר גרוע!" "הנעליים האלה... את רצינית? את לא מתביישת ללכת איתן? :P")

אם היא עם חברות שלה יושבות בחוף זה אפשרי וגם אם היא לבד וגם בים זה אפשרי תביט בה זאת הדרך הנכונה להתחיל אם בחורה.

תהיה רומנטי זרוק מחמאות תן לה להרגיש שהיא the best שאכפת לך שאתה נורא מחבב אותה תאמין לי היא לא תעמוד בפיתוי האמת צריך המון אומץ מקווה שיש לך ביצים!

ואם תזרוק לה מחמאות ליד חברות שלה בכלל זה יגרום להן לקנא בה! איזה רומנטי בים?! רק הכרת את הבחורה! שום רומנטיות... למה שתרצה לגרום לחברות שלה לקנא בה?! אתה ניגש אל חבורת הבנות(הכי כדאי עם חבר מבין עניין), מתחיל לדבר איתן, לצצחוק אולי להכיר קצת, בהתחלה אתה נותן תשומת לב לכולן. אחרי שאתה קובע מה המטרה שלך(הבחורה שאתה רוצה), אתה נותן לה יותר תשומת לב, שואל עליה דברים, ואחרי שתי דקות, אתה מתחיל להתעלם ממנה לחלוטין(לא אם היא שואלת אותך שאלות), אתה צריך להתחיל לשאול את חברות שלה שאלות על עצמן, ושהמטרה שלך תרגיש חסרת תשומת לב, והיא תקנא בחברות שלה ותנסה להשיג את תשומת הלב שלך. אל תכנע! אחרי 3 דקות שאתה כמעט ולא שואל אותה כלום ורוב תשומת הלב שלך הולכת אל חברות שלה, הגיע הרגע לפעול ביתר רצינות. "הפרד ומשול"! אתה אומר לה משהו בסיגנון(לא בצורת בקשה, אלא בצורה כזאת שמראה שיש לך ביטחון עצמי ושאתה יודע מה אתה רוצה!): "בואי שניה, אני רוצה לדבר איתך"(אותו דבר חבר שלך צריך לעושת אם הוא גם שם לעצמו איזו אחת כמטרה). אתה לוקח אותה לאיזה מקום אחר על החוף, ואתם מתחילים לדבר. אתה צריך עכשיו יותר לגעת בה(בצורה חברית ולא מיניתף אבל לא איך שאתה עם חבירםש לה. בלי כאפות! :P) ולהזרים את השיחה... אל תגלה לה על עצמך יותר מידיי פרטים. תשאיר מיסתורין. משהו שהיא תרצה לגלות בפגישה הבאה שלכם(וגם אז - בלי לגלות לה הכל על עצמך).

אל תישכח תהיה ג'נטלמן ורומנטיקן בכל מצב. שום דבר! תהיה מנומס, אבל עם ביטחון עצמי, לא נמושה, מה שנקרא "אלפא מייל". אין רומנטיקה - אתם בקושי מכירים. זאת עדיין לא פגישה.

זה מה שאני. ואני בטוח שאתה מזיין בערמות, נכון? :sleep:

בהצלחה. ;)יאפ בהצלחה! :)

YOU GOT IT ALL WRONG!

זה צריך להיות בדיוק הפוך ממה שתיארת.(טוב חוץ מההתחלה)

הערות שלי באדום.

פורסם

בסדר...דבר ראשון אני לא רוצה לשחק סטנגה,אני מעדיף להרביץ לאחותי עם כיסא,דבר שני בוא נגיד ואני לא מתכוון לקשר רציני....אפילו לא לחברות,אבל איך להיכנס לבצפר החדש?קשוח או נחמד?איזה סוג בחורות מעדיפות? :nixweiss:

פורסם

אם תאמץ לך תדמית שהיא לא אתה לא תוכל להחזיק בה קרוב לודאי. ואז תצא דביל ככה או ככה. שזה מה שאתה, אם תבחר תדמית מלחתכילה.

מבין?

זה רקורסיבי

פורסם

לפעמים יש שתיקות מעיקות...את זה תמיד ניתן לפתור ככה

פשוט תגידו

fat penguin

ויש עוד כמה פיק אפ ליינס

did you fart? because you blew me away

your parents must be retarded, because you're special

פורסם

בנות אוהבות בנים כוחניים.

לך לים ותתחיל להרביץ לבנות

בסוף תמצא את הביצ' שלך :yelclap:

פורסם

YOU GOT IT ALL WRONG!

זה צריך להיות בדיוק הפוך ממה שתיארת.(טוב חוץ מההתחלה)

הערות שלי באדום.

אכן, הרבה יותר נכון...

אתה נשמע כמו סרט נעורים גרוע.

רד מזה ותהיה מי שאתה.

:lol: :lol: :lol:

פורסם

תבוא למישה תשאל אותה איך קוראים לה..

ואז אחרי 5 דקות תעלה מטוס עם כיתוב מאחורה כמו הפירסומות האלה, ושיהיה רשום "**** אני רוצה אותך!"

או שתבקש ממנה שתעזור לך לחפש את העדשה במים חחחחח

פורסם

תגיד לחבר שלך להתחיל עם בחורה בצורה נבזית

ואז תבוא ותעשה את עצמך מגן עליה ומעיף אותו במכות.

אחר כך, היא תמס מרוב אהבה אליך ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים