פורסם 2002 בינואר 1323 שנים שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה?אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גם
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים שלום אני די בפורמים ויקח לי זמן להכיר את זה אז אולי טיפה בסיס בבקשה?אני יודע שיש הודעה כזאת בקירור ששם אני הולך בכלל להיות נמצא אבל פה נחמד גםלבריאות, אבל מה זו החתימה הזו?זה לא רוטר פה...
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים סבבה...אבל אין כאן שום בסיס מיוחד שצריך לדעת... מממ..כשאני חושב על זה אז כן! כאן הכל פועל על בסיס 2 (בינארי YOU KNOW) ;D תתחיל לדקלם חזקות!
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אולי טיפה בסיס בבקשה? לדעתי לרוב החברים הקבועים בפורום יש איזשהיא מוזרות, תכיר אותה.. אם אתה מתכנן להיות חבר קבוע בפורום..אנה שטף אותנו... אל תשים הודעות מפגרות כמו ההדעה של BIT שגרמה לניקוד שלו שלא מראה על כלום לרדת ל-24 זהוא.. אני מוזר
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים "מממ..כשאני חושב על זה אז כן!כאן הכל פועל על בסיס 2 (בינארי YOU KNOW) תתחיל לדקלם חזקות!"אני לא חושבת שהוא התכוון לזה.....
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אבל...אבל...בסוף הוא יחשוב שכולם פה .... ואז הוא יפחד....והוא לא ירצה לחזור לפורום...לא חבל?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים אבל...אבל...בסוף הוא יחשוב שכולם פה .... ואז הוא יפחד.... והוא לא ירצה לחזור לפורום... לא חבל? כולם פה מה? את מנסה לרמוז משהוא ?
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים הודעה מספר 700!!!!!!איזה אותיות..ד,ח,י,ל,קאפשר הסבר מפורטובאיזה שפה זה..כי אם זה בערבית קיבלתי בזה 55.5....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.