עבור לתוכן

למה HD לא מקרטע לי ?

Featured Replies

פורסם

שמעו יש לי מעבד חלש יחסית ( פנטיום 4 על תדר 3 GHZ ) והורדתי עכשיו סרטון ב- HD והוא לא מקרטע !

שאני מריץ את הסירטון המעבד על 60-80% וזה רץ חלק, ורואים ממש טוב.

הסרטון הוא 720P, למי שמעוניין :

http://www.crysis-online.com/file_downloader.php?dir=/video/HD/(Crysis-Online)%20DX9%20vs%20DX10%20Jungle.wmv

אולי כדאי לי להתחיל להוריד גם סרטי ב HD ? שווה את הגודל ?

שמתי לב בסרטון שבאמת רואים מצויין אבל בכל זאת, 10 ג'יגה (במקרה הטוב) לסרט זה הרבה.

ד"א זה סרטון השוואה DX9-DX10 מקרייסיס, לפי דעתי הסרטון כזה חרטא ! אבל לא משנה...

פורסם

720P לא מתקרב לסרטי 1080P מבחינת תעבורת מידע ועומס על המעבד, 720P אמור לעבוד ללא בעיות על 3GHZ. ועובדה שאתה אומר שאפילו אז המעבד מגיע ל-90% ואני מציע שתבדוק אצלך הגדרות וקודקים כי מעבד כזה אמור להריץ 720P על לא יותר מ-60%, פשוט 1080P אמיתי הוא לא יריץ בכלל...

פורסם

קח בחשבון שבשביל סרט ב1080P אתה צריך הרבה מקום על המחשב, אבל הרבה זה באיזור של ה20 גיגה פלוס לסרט.

פורסם
  • מחבר

720P לא מתקרב לסרטי 1080P מבחינת תעבורת מידע ועומס על המעבד, 720P אמור לעבוד ללא בעיות על 3GHZ. ועובדה שאתה אומר שאפילו אז המעבד מגיע ל-90% ואני מציע שתבדוק אצלך הגדרות וקודקים כי מעבד כזה אמור להריץ 720P על לא יותר מ-60%, פשוט 1080P אמיתי הוא לא יריץ בכלל...

בדקתי שוב, וזה בערך על 70% רוב הזמן, איזה קודקים אתה מתכוון ?

רגע, אתם אומרים אז ששווה לי להוריד סרטים ב 720P ? כי בכל מקרה 1080P זה מעל לרזולוצייה של המסך שלי...

פורסם

תעבור שלב שלב בדיוק כמו במדריך, זה ינגן לך גם 1080p

גם לי יש P4 3000

פורסם

אני בדקתי ועם הסרט שהבאת זה לא עובר 40% מאמץ אף פעם וגם אז רוב הזמן מתחת ל-30%... בדקתי את זה על המחשב של אחותי - גם הוא פנטיום 4 3GHZ...

פורסם

למה HD לא מקרטע לי?

מה אתה בוכה ?! רוב האנשים מתלוננים ש-HD כן מקרטע !!!

פורסם

תעבור שלב שלב בדיוק כמו במדריך, זה ינגן לך גם 1080p

גם לי יש P4 3000

בהזדמנות צריך לבדוק את עניין המדריך הזה, לא הגיוני (ואולי כן, אני לא יודע) שהאיכות תשאר זהה הביטרייט ישאר זהה ופתאם מעבד חלש יריץ סרט שבלי המדריך גם דיואל קור יכול להתקשות בו, צריך לבדוק לעומק את עניין האיכויות וכאלה, אבל אין לי כוח :) ויש מצב של-99% האנשים לא יראה הבדל ממשי בכלל...

פורסם

האיכות לא יורדת בצורה משמעותית, בכל מקרה האיכות טובה פי כמה וכמה דרגות מסרטי AVI שהרוב רגילים להם.

פורסם

מה ההתלהבות בלהפעיל 5 דקות של .wmv

אני מבטיח ששעה של mkv\ts יקרטעו

פורסם

הם לא.

פורסם

אז למה אצלי כן :-[

קודם כל המעבד שלי

UO0001.jpg

פועל מצוין

UO0004.jpg

פועל מצוין

UO0006.jpg

פועל הכי גרוע

UO0007.jpg

מקרטע כל הזמן

UO0008.jpg

מקרטע כל הזמן

UO0009.jpg

דרך אגב זה מראה לבנות את השפם :smile1:

gwan.JPG.xs.jpg

פורסם

אלה שמקרטעים לך כל הזמן זה 1080P שזה הכי כבד...

לגבי ה688 הזה אולי תוריד קודק www.cccp-project.net

פורסם

Please don't

הקודק הזה גרם ל-720P לקרטע אצלי, תוריד אך ורק FFDshow, וזהו, שלא יהיו עוד קודקים ערביים אחרים על המחשב שיתנגשו.

פורסם

אני בדקתי ועם הסרט שהבאת זה לא עובר 40% מאמץ אף פעם וגם אז רוב הזמן מתחת ל-30%... בדקתי את זה על המחשב של אחותי - גם הוא פנטיום 4 3GHZ...

המדריך הזה מסביר איך לנצל את המחשב שלך...

מעבירים את הפענוח לכרטיס מסך ולכרטיס הקול.

Please don't

הקודק הזה גרם ל-720P לקרטע אצלי, תוריד אך ורק FFDshow, וזהו, שלא יהיו עוד קודקים ערביים אחרים על המחשב שיתנגשו.

FFDShow לא תומך בפענוח חומרתי, הכל נופל על המעבד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים