פורסם 2007 ביולי 1918 שנים יש לי כרגע מושקין רד ליין 2*512 שעובדים בדואל צ'אנל ואני רוצה להוסיף עוד זכרון שיעבדו בדואל צ'אנל אחר 2*1GB אני אוכל לעשות את זה? ואיזה זכרון כדאי עד 1K השקעה או קצת יותר לOC
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים קודם תברר אם יש לך סלוטים פנויים פיזיתדבר שני תברר איזה זכרונות אלה...ודבר שלישי תיקח בחשבון שאם יש לך זכרונות בינוניים לא כדאי לך להשקיע המון כסף בזכרונות חדשים כי הישנים יגבילו אותם ב OC
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר http://www.mushkin.com/doc/products/memory_detail.asp?id=360יש לי כאלו אני לא חושב שהם יגבילו אותי.ויש לי לוח אם P5B DELUXE אז יש לי עוד 2 סלוטים של דואל צ'אנל פנויים
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר צודק צודק קניתי לפני שנה והייתי נובי כזה וכשהרכבתי את המחשב ושאלתי פה בפורום אף אחד כנראה לא שם לב שהלוח לא תומך במהירות :'(תקשיב! אך אני בודק שהלוח אם מנצל 800MHZ ולא פחות מהזכרון ?! כי בדקתי בCPUZ עכשיו ואני חושב שהוא מנצל רק 400MHZ
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים זה בסדר האפקטיבי זה 800...מה שהוא כותב זה נכון...בכל מקרה..יש לך רק בעיה עם התזמונים אולי תיקח פשוט עוד קיט תואם וזהו?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אני לא יכול לצור משתמש כי אמא לא מרשה להשתמש בכ"א וגם לא מצאתי את הזכרון הנ"ל.עוד המלצות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.