עבור לתוכן

עזרה, קירור המעבד מפסיק לעבוד אחרי 5 שניות של פעילות

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש והיום התחלתי להרכיב אותו עם חבר, חיברנו הכל במקום לפי המדריך ותקענו הכל לאן שצריך.

עכשיו אחרי שאני מחבר את הספק כוח לחשמל ומפעיל אותו , לוחץ על כפתור ההפעלה , המעבד מתחיל לפעול והמעברר מסתובב , אך אחרי 4 שניות בערך כאשר המעברר קירור של המארז וכרטיס המסך מתחילים לעבוד הוא פתאום מפסיק. (אבל כל השאר ממשיך לעבוד)

מישהו יכול לתת לי סיבה טובה למה הקירור מפסיק לעבוד פתאום כאשר שאר החלקים מתחילים לעבוד?

תודה מראש

פורסם

תיכנס לביוס ותבדוק מה הטמפ' ותראה אם המאוורר נמצא על מצב אוטומט()מצב שבו הוא עובד על פי הטמפ')

ואם כן תבטל ותראה אם הוא עובד

דרך אגב אני מקווה שאתה לא עובד עם המחשב כרגע במצב הזה חבל לשרוף מעבד חדש

פורסם
  • מחבר

לא אני על המחשב החדש שלי, מה שכן זה שבפעם האחרונה שבדקתי ב BIOS הראה שהטמפ' על 96 ורצתי לכבות את המחשב, מאז אני מדליק אותו רק לכמה שניות לראות אם משו הסתדר, אני מפחד להשאיר אותו דולק יותר מידי זמן.[br]פורסם בתאריך: 19.07.2007 בשעה 00:36:59

לא אני על המחשב החדש שלי, מה שכן זה שבפעם האחרונה שבדקתי ב BIOS הראה שהטמפ' על 96 ורצתי לכבות את המחשב, מאז אני מדליק אותו רק לכמה שניות לראות אם משו הסתדר, אני מפחד להשאיר אותו דולק יותר מידי זמן.

עריכה: אוקי ניסיתי , היו שם שתי SMART FAN שהיו יל AUTO אבל כשעשיתי לאחד DISABLE לשני כבר לא יכולתי והוא נשאר על AUTO , והמאורר לא זז

עריכה שניה: ניסיתי שוב שמתי אחד על VOLTAGE ואת השני עשיתי DISABLE, עכשיו שמרתי ונתתי לו לעלות, הוא ביקש דיסק הפעלה אז כיביתי אותו, (לא חיביתי את הכוח של הספק רק דרך כפתור) וכשהוא עלה עוד פעם , מה שעשיתי לפני זה ב BIOS הפך שוב ל AUTO בשניהם , זה נורמלי?

פורסם

קיצר אל תפעיל תמחשב כי אתה הורס אותו !!!

ישנן שלוש אפשרויות או שלא חיברתה תמאוורר כמו שצריך\המאוורר דפוק\חיבור חשמל של המאוורר בלוח אם דפוק

בכל מקרה אל תשחק בביוס אם אין לך מושג ובטח ובטח לא לגעת במתחים ועוד בלי מאוורר

אם אין לך מושג בהרכבת מחשבים תיקח למישהו שמבין\תשלם לטכנאי חבל להרוס חומרה של מאות\אלפי שקלים

בשביל כמה שקלים של הרכבה

פורסם
  • מחבר

כן אתה צודק, סביר להניח שהלוח אם דפוק כי קניתי אותו ב KSP, אבל יש לי תכנאי אני אשאל אותו כבר מחר.

תודה בכל מקרה.

פורסם

תפסיק לקשקש ולהאשים את KSP 6 לוחות האם האחרונים שלי היו מאצלם והם עובדים מעולה

אל תחפש תרוצים או שקיבלתה משהו לא תקין שזה יכול לקרות בכל מקום מה לעשות לפעמים יש תקלות או שאתה דפקתה משהו בהרכבה

דרך אגב יש מצב שתביא צילום של החיבור חשמל של המאוורר ללוח אם?

פורסם
  • מחבר

אני לא אומר סתם, אני פשוט יודע מנסיון שמשו תמיד נדפק ב KSP.

הנה הצילום:

z0mgh4x005.jpg

פורסם

תנסה לחבר את המאוורר במחשב אחר אפילו בלי לפרק אותו רק לחבר את החוט חשמל ללוח אם אחר ולראות אם זה מסתובב

או שאם יש לך מאוורר עם חיבור כזה אז תנסה לחבר אותו בלי להרכיב ללוח אם ולראות האם הוא מסתובב

פורסם

אני חושב שאתה סתם מגשגש בקשר ל ksp זה מחשב זה לא איזה בשר שיש סוג ג

הכול אותו דבר זה שאין לך מזל איתם זה כבר מהשוא אחר לגמרה

עכשו בעינין שלך המערכת קרור מחוברת טוב ללוח ?

פורסם
  • מחבר

מה ז'תאמרת מחוברת טוב או לא? יש חור , יש חוט , אני מחבר הכל עובד, רק מפסיק אחרי כמה זמן , זה לא המאוורר כי הוא פועל בסדר, תקעתי אותו בחיבור אחר בלוח אם והוא פעל ולא הפסיק, רק שהוא לא קירר את המעבד . יש גם אפשרות שמשו מתחת ללוח עושה קצר.

ואין לי מחשב אחר שאני יכול לחפור בו כרגע ולחבר את המאוור ולעשות ניסויים.

פורסם

הברגתה במארז במקומות של הברגים של הלוח אם הגבהות כאלה?

ונזהרתה שאתה לא מרכיב כאלה מיותרים במקומות שאין בהם חורים בלוח אם?

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

כע , בדיוק אם כאלה מתחת ללוח אם , ואז הנחתי את הלוח אם עליהם והברגתי שוב.

אגב הלכתי ל KSP והבעיה היתה בלוח אם P:

הם החליפו לי אבל עדיין לא בדקתי אם הוא פועל xD

פורסם

סבבה אני רואה שהם לא עשו בעיות

תתחדש אני מקווה שעכשיו זה יסתדר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים