פורסם 2002 בינואר 1323 שנים יש לי שני מחשבים עם שני כרטיסים רשת בהםאוקימה אני צריך לעשות עכשיו בשביל לעשות רשת ביניהם ???על אחד יש WIN98 על השני יש WIN2000אם אפשר אז להסביר מ-א עד תאני אודה מעוד למי שיודע !
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים א. לחבר בין שני המחשבים בכבל מוצלבב. להתקין את הדרייברים של כץהרשת (בשני המחשבים)ג. להגדיר לכל מחשב IP שונה(לדוגמה 10.0.0.1 ולמחשב השני 10.0.0.2)ד.להגדיר בשני המחשבים NETMASK זהה (לדוגמא 255.255.255.0)ה. להגדיר שיתופ קבצים ומדפסתו. בהנחה שאתה רוצה שיתוף אינטרנט אז להגדיר GATEWAY במחשב שאין בו מודם והGETWAY יהיה הIP של המחשב עם המודםז. מקווה שלא שכחתי כלום...!ח. נראה לי שאני יכתוב מדריך בנושא כי נמאס לי כל פעם להסביר מהתחלה!ט. בהצלחה!י. אין לי מה לכתוב כאןכ. אין לי מה לכתוב כאןל. אין לי מה לכתוב כאןמ. אין לי מה לכתוב כאןנ. אין לי מה לכתוב כאןס. אין לי מה לכתוב כאןע. אין לי מה לכתוב כאןפ. אין לי מה לכתוב כאןצ. אין לי מה לכתוב כאןק. אין לי מה לכתוב כאןר. אין לי מה לכתוב כאןש. אין לי מה לכתוב כאןת. אין לי מה לכתוב כאן ;D
פורסם 2002 בינואר 1323 שנים וכמובן ששני המחשבים צריכים להיות שייכים לאותה קבוצה למשל WORKGROUPידעתי ששחכתי משהו...(לפחות אני מגובה נגד תביעות (סעיף ז') ;D)
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים צריך כבר לכתוב פה איזה מדריך לנושא!! כי נמאס !! שכל הזמן שואלים איך לעשות רשת!!!!
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים צריך כבר לכתוב פה איזה מדריך לנושא!! כי נמאס !! שכל הזמן שואלים איך לעשות רשת!!!!תעשה!!!
פורסם 2002 בינואר 1423 שנים i can write 1 in english and use these ips: 192.168.x.x (192.168.0.1, 192.168.0.2) 'couse the ips 10.0.0.1 are not in the 255.255.255.0 class (class C), they are class A. (if i'm making a mistake, correct me)
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים Right!!!!רעיון טוב להכין מדריך! נראה לי שאני מוכן לעשות את זה (אני מקווה שזה יהיה טוב ומהר - אני קצת כבד.... :-/ )מישהו רוצה לעזור?
פורסם 2002 בינואר 1523 שנים צריך כבר לכתוב פה איזה מדריך לנושא!! כי נמאס !! שכל הזמן שואלים איך לעשות רשת!!!!תעשה!!!היתי עושה בשימחה אם לא היו לי לימודים על הראש!! עכשיו בידיוק מבחני סוף סמסטר!!!! גררררררררררררררררררר לינארית גרררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר פיזיקה!!! גרררררררררררררררררררררררררררררררר
פורסם 2002 בינואר 1623 שנים Right!!!!רעיון טוב להכין מדריך! נראה לי שאני מוכן לעשות את זה (אני מקווה שזה יהיה טוב ומהר - אני קצת כבד.... :-/ )מישהו רוצה לעזור?אני מוכן לעזור ! זה יעזור לי גם בעבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.