עבור לתוכן

ATP-5 ב- 650 ש"ח !?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

לא גנוב... אבל זה חשוד, צריך לבדוק את זה לעומק ...

• תגובות 31
  • צפיות 3.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוחר מידי לבדוק אני רציתי להזמין את הATP5 ועד שביצעתי את ההזמנה הוא נגמר אז נאלצתי לקנות את האזטק האחרון ב599 שח

פורסם

כולם רוצים לדעת על איזו חנות מדובר, אז בבקשה תגידו :)

פורסם

כולם רוצים לדעת על איזו חנות מדובר, אז בבקשה תגידו :)

שמיר מחשבים אבל מה זה עוזר לך לא נשאר לא ATP5 ולא Aztech

פורסם

צודקים, התקשרתי שוב.. נגמר.. "לא מייצרים אותם יותר.." "לא נשאר במלאי.." :-\

פורסם

:AR15: :bash:

פורסם

כעקרון ATP 5 הם Discontinued, והייצור שלהם הופסק כבר מלפני זמן מה, עדיין ממשיכים למכור את מה שנשאר, אבל כבר צריך לראות בכל חנות שמוכרת את האלטקים את ה ATP 4.

פורסם

מה זאת אומרת?

הפסיקו ליצר את הATP5, ועכשיו מיצרים את הATP4?

מה ה4 הוא דגם יותר חדש?

ובקיצור, איפה אפשר למצוא אותם הכי זול?

פורסם

ההבדל בין ה-ATP4 ל-ATP5 נעשה ע"י נטישת אפשרות החיבור הדיגיטלי, וע"כ אלטק ניסו לחסוך בעלויות ייצור.

שנית, ב-ATP4 נעשה "כיול" מחדש של הרמקולים ושמו הפעם דגש רב על ה-Midrange, אשר זהו החיסרון היחידי ב-ATP5 אשר מאופיינים בבאס שולט יתר על המידה.

פורסם

זאת אומרת שהATP4 הם רמקולים יותר יותר חדשים, בעלי איכות שמע טובה יותר, אך אין להם חיבור דיגיטלי (ולכן גם אין בהם מקודדים- דבר שהיה בATP5?)

פורסם

בדיוק.

פורסם

אז בסה"כ מדובר על שיטת שיווק חדשה...? מפרסמים מוצר במחיר מטורף וכשכולם מתקשרים כדי להזמין, אומרים להם שאין יותר, אבל יש מוצרים אחרים מעניינים... והרבה אנשים הכינו את עצמם ואת הכסף לקניה, אז הם יקנו בכל מקרה, גם אם זה לא בדיוק מה שהם רצו...

פורסם

אז בסה"כ מדובר על שיטת שיווק חדשה...? מפרסמים מוצר במחיר מטורף וכשכולם מתקשרים כדי להזמין, אומרים להם שאין יותר, אבל יש מוצרים אחרים מעניינים... והרבה אנשים הכינו את עצמם ואת הכסף לקניה, אז הם יקנו בכל מקרה, גם אם זה לא בדיוק מה שהם רצו...

לא זאות לא שיטת שיווק חדשה כי המוצרים "במחיר מטורף" כן היו במלאי ואני בין אלה שהספיקו לרכוש אותו אבל עקב "המחיר המטורף" המוצר אזל מהמלאי תוך זמן קצר מאוד זה הכל.

פורסם

אני רוצה לראות אחד שקיבל את המוצר הנ"ל, פשוט נמאס ממבצעי פתע שכאלה ( בלי להשמיץ אף חנות), זה קרה בעבר עם כרטיסי מסך ועוד מוצרים רבים אחרים, אנשים כבר מבינים את הקטע וזה משחק מלוכלך, נקווה כי הדבר יופסק, או שנקבל תגובה הגיונית יותר לדבר.

פורסם

אני רוצה לראות אחד שקיבל את המוצר הנ"ל, פשוט נמאס ממבצעי פתע שכאלה ( בלי להשמיץ אף חנות), זה קרה בעבר עם כרטיסי מסך ועוד מוצרים רבים אחרים, אנשים כבר מבינים את הקטע וזה משחק מלוכלך, נקווה כי הדבר יופסק, או שנקבל תגובה הגיונית יותר לדבר.

אמרתי לך אני צריך לקבל את הרמקולים מיום ליום מה לא ברור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים