פורסם 2007 ביולי 1818 שנים כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים,אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים אם אתה חושב שלהיות האמא והאבא החורגים לחבורה של ג'ובניקים מפונקים, שלכל אחד מהם יש רשימת פטורים מקומבנת באורך של אנציקלופדיה, זה כיף? אז הכל בסדר. אני הייתי מנסה להחליף.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר אני מתגייס עוד חודש ואני מאוד רוצה להחליף את התפקיד הזה במשהו אחר כי זה פשוט לא מתאים לי, תגידו לי בבקשה מה אני צריך לעשות בשביל להחליף אותו, ובכלל כדי להחליףף אותו אני צריך לעשות משהו עכשיו או אחרי הגיוס( להגיש בקשות וכל מיני כאלה דברים)?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מה רע בתפקיד פיקודי?מכין אותך לאזרחות הרבה יותר טוב מאשרסתם חפ"ש.אני אישית הייתי חפ"ש בצבא ועכשיו כשאני מנהל משמרתקשה לי להתמודד עם אנשים לפעמים לעומת חברה' שהיובצבא קצינים/מפקדים.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים לפי דעתי זה לא התפקיד ההכי טוב אבל בעוד כמה שנים באזרחות אתה באמת תשמח שעשית את זה.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מה רע בתפקיד פיקודי?לזה אתה קורא תפקיד פיקודי?מ"כ טירונים...?אולי אם זו טירונות 05...
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מ"כ 02 זה לא תפקיד פיקודי. אתה תהיה בייביסיטר בשכר שפחה לחבורת ערסים/פרחות שיקללו אותך, יוציאו פטורים על ימין ועל שמאל ולא יצייתו לפקודותיך. ככה היה לפחות אצלי בטירונות 02 בקיץ 2004. היום המצב יותר גרוע. נסה להחליף תפקיד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.