עבור לתוכן

בזאת אני קורא תיגר על שחקני C&C:Generals או: האם יש מישהו היכול להביס אותי? :\

Featured Replies

פורסם

תוקן...

• תגובות 49
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מאוד מסקרן אותי לראות את הריפלי של המשחקים, אבל איך עושים את זה?

תודה.

פורסם

לאחר 4 משחקים עם Kriz, ששלושה מהם ניצחתי ואחד הפסדתי (פעם ראשונה :o) החלטנו לחבור יחד נגד שני שחקנים אחרים.

התוצאה? משחק מדהים, השחקן בעל צבא ה-GLA שיחק בצורה מדהימה (צפו בריפלי) אבל אנחנו שיחקנו בצורה טובה יותר ;D

הריפלי

יש מישהו טוב המעוניין במשחק של 2 על 2? ;D

באמת אחד המשחקים היותר טובים בהם השתתפתי D: (ה 2vs2)

פורסם

מאוד מסקרן אותי לראות את הריפלי של המשחקים, אבל איך עושים את זה?

תודה.

הורד את הריפלי. הכנס אותו לתיקית "Command and Conquer Generals Data" שנמצאת במסמכים שלי (אם אתה עם XP), להלן:

C:\Documents and Settings\[your name]\My Documents\Command and Conquer Generals Data\Replays

זה המיקום המדיוק.

מתוך המשחק כל מה שצריך לעשות הוא: Load--->Load Replay

מקווה שעזרתי. :)

פורסם

תודה :jump:

פורסם

RnGKay אתה משחק wc3 ?

רוצה משחק?

פורסם

אני לא אוהב WC3 ואני שחקן גרוע בו... (למרות שעברתי את כל הקמפיינים [אבל זה היה רק בשביל הסרטים ;D])

כאן יש הסבר מפורט איך לשחק ג'נרלס באינטרנט עם Kali, מומלץ מאוד! (זה לא Warez)

פורסם

לאחר 4 משחקים עם Kriz, ששלושה מהם ניצחתי ואחד הפסדתי (פעם ראשונה :o) החלטנו לחבור יחד נגד שני שחקנים אחרים.

התוצאה? משחק מדהים, השחקן בעל צבא ה-GLA שיחק בצורה מדהימה (צפו בריפלי) אבל אנחנו שיחקנו בצורה טובה יותר ;D

הריפלי

יש מישהו טוב המעוניין במשחק של 2 על 2? ;D

באמת אחד המשחקים היותר טובים בהם השתתפתי D: (ה 2vs2)

זה היה משחק כאב ראש להסתכל עליו......

תמיד יש איזה שחקן טוב אחד ועוד כמה שסתם מנסים ואז אתה מסתכל על השחקן הטוב. כאן אתה וKAY שיחקתם אותו דבר, זה עם האמריקאים עשה משהו דומה וGLA היה פשוט משוגע !!!! בקושי חיילים בקושי טנקים אבל יותר מ10 סטינגרים ו6 SCOUD STORM במקביל !?!!

פורסם

האמת שאחרי מתקן הסקאדים השלישי שהבחור בנה התייאשתי! חשבתי שאנחנו מפסידים בטוח, וגם לא היה לי כל כך כוח (כל היום שיחקתי במשחק) אז זרקתי כל מה שיכולתי לעברו... ו... ניצחנו?! :o

פורסם

מי גבר לשחק נגדי אולי אתה KRIZ או RNGKAY אני וחבר שלי קוראים תיגר עליכם בשעה 4 אחה"צ ביום שלישי אתם מסכימים או שאתם פוחדים??????????

פורסם

הצחתה אותי מפחדים הא הא!!!

בכל זאת רוצה נגדי עכשיו?

הינה האי סי קיו שלי:155302208

פורסם

מי שרוצה לשחק נגדי היום שיכתוב לאיי סי קיו שלי:177453764

פורסם

מי גבר לשחק נגדי אולי אתה KRIZ או RNGKAY אני וחבר שלי קוראים תיגר עליכם בשעה 4 אחה"צ ביום שלישי אתם מסכימים או שאתם פוחדים??????????

רוצה משחק ב7 לאפריל ? מה זה התוכניות לעתיד האלו ?

:lol: :lol: :lol:

פורסם

רוצה לשחק עכשיו פחדן? אתה רק דיבורים בוא נראה מה אתה שווה במעשים?

פורסם

אתה יודע האמת שאתה לא שווה ממה שראיתי בריפלי זה היה משחק די קל והבנתי שאתה אוהב אמריקאים ואת הטנקים שלהם(במיוחד PALADIN) אז מחר ב-9 בבוקר אני יראה לך איך משחקים כמובן אם אתה לא מפחד :'( :'( :'(

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים