עבור לתוכן

בזאת אני קורא תיגר על שחקני C&C:Generals או: האם יש מישהו היכול להביס אותי? :\

Featured Replies

פורסם

זה שבמקרה אני ידעתי את המפה בעל פה לא אומר שאני שחקן לא טוב. האסטרטגיה שלי היא תמיד לתפוס כמה שיותר מכרות, אני יכול להביא לך עוד כמה ריפליים שיוכיחו לך כך.

מעבר לזה, אני מהתחלה ידעתי ש-SpiritKnight הוא לא שחקן "טוב" על ידי הצפיה בטקטיקת הבניה שלו. שים לב שאני אפילו לא מתאמץ אלא סתם בונה טנקים להגנה ואת כל העבודה עשיתי בעזרת מטוסים וצנחנים... כמובן זאת הדרך בה רק מתחיל יכול להפסיד... כך שמאמץ ממני לא נדרש.

ושוב, אם אתם שחקנים טובים אז אני מעוניין לשחק נגדכם... ;D

עריכה: הנה הריפלי שלי עם Mickel, משחק אשר, כמובן, נגמר בנצחון מוחץ שלי. משחק הרבה יותר יפה מזה עם SpiritKnight...

איך בדיוק ראית את טקטיקת הבנייה שלו? האם יש כאן את הלווין של האמריקאים מרד אלרט ? (עוד לא חרשתי על כל האפשרויות של המשחק)

• תגובות 49
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כן, יש לך על ההתחלה אפשרות של לגלות את המפה במקום מסויים, וזה מתחדש כל דקה.

יש גם אפשרות של לגלות את כל המפה אבל זה כבר בבניה מתקדמת יותר...

פורסם

הממ... אם אתה בעל בטחון כזה מופרז , בא נירא מה אתה שווה (אני מוכר כ KRITS בKALI)

הנה לוח התוצאות שלי -

-מתוך 17משחקים (שאני זוכר עליהם) :

2Vs2

6- משחקים , כולם בנצחון..

3\4\5 ppl death match

הפסד ב3 , כולם על כולם , כל השאר נצחון...

1Vs1

8 משחקים ,2 הפסד כל השאר בנצחון.

אשמח לשחק נגד משהו מאתגר , צור איתי קשר ב ICQ : 122191525

פורסם

אוקי אחרי שני משחקים שבמהלכם הפסדתי אני מוכרח להודות שהבן אדם יודע לשחק D: , שולט בכל רזי המשחק....

אני לעומת זאת אשר הייתי רגיל למשחק איטי נוכחתי לדעת שבמשחק מהיר והתקפה נקודתית אפשר להכריע את המשחק :F (לצערי למדתי את זה על בשרי)

בקיצור אני מתכוון לשחק נגדך שוב אז על תנוח על זרי הדפנה יותר מדי זמן D:

פורסם

;D

אמרתי לכם... 8)

I'm a bad moth*rf*cker... ;D

אלו היו שני משחקים טובים, למרות שבראשון היית ממש טרף קל. אהבתי את המשחק השני, ממש הקשת עלי והיית צריך ממש לאמץ את המוח.

הריפלים:

המשחק הראשון

המשחק השני

מצפה להמשך...

פורסם

I challenge U (למרות שאין לי הרבה נסיון במשחקי רשת, אבל אני חושב שהרעיון נתפש)

פורסם

אמ, אם לא ידעתם, להכריע משחק ב10 דקות נקרא ראש...

פורסם

אז אני לא ראשר, וקריז יעיד. 8)

המשחק הראשון ביני ובין קריז לקח 30 דקות, והמשחק השני לקח 40 דקות...

העניין הוא שככל שמשחקים יותר זמן ככה השחקן בעל יותר משאבים מתחזק פי כמה וכמה כל כמה דקות... כך שלאחר כמה זמן זה נהפך לטבח ולא לקרב.

פורסם

10 דקות זה ממש לא RUSH ... RUSH זה כשמישהו מתקיף אותך תוך כמה דקות (פחות מ 5) עושה לך הרקבה נזק ואז כבר גומר אותך כך שבעצם ה RUSH גרם למוות שלך ... 10 דקות זה שחקן טוב ומהיר ובשום אופן לא RUSHER ! 8)

הכי הגניב אותי איך כולם כזה "אני רוצה לשחק אני אקרע אותך .." אחרי כמה הודעות "אני חייב להודות שהבחור טוב " :lol:

פורסם

חחח צודק, אח שלי פשוט איך להגיד לכם... מעולה?

פורסם

בקרוב...

תן לי קצת אימונים (קיבלתי את המשחק לא מזמן),

ובעזרת השם אני ישחק נגדך מינימום בעוד שבוע (מבחנים... :-\)...

פורסם

לאחר 4 משחקים עם Kriz, ששלושה מהם ניצחתי ואחד הפסדתי (פעם ראשונה :o) החלטנו לחבור יחד נגד שני שחקנים אחרים.

התוצאה? משחק מדהים, השחקן בעל צבא ה-GLA שיחק בצורה מדהימה (צפו בריפלי) אבל אנחנו שיחקנו בצורה טובה יותר ;D

הריפלי

יש מישהו טוב המעוניין במשחק של 2 על 2? ;D

פורסם

כמו שעושים את זה האנגלים...

שמישהו קורא תיגר הוא זורק ת'כפפה...

אז אני מרים אותה(מקבל ת'תיגר)

הקיצר תתחבר לאיי סי שלי נתאם משחק

אני אקרע אותך @@@@@

יאללה נטוקק באיי סיי

סאיונרה!!

:AR15:

פורסם

לאחר 4 משחקים עם Kriz, ששלושה מהם ניצחתי ואחד הפסדתי (פעם ראשונה :o) החלטנו לחבור יחד נגד שני שחקנים אחרים.

התוצאה? משחק מדהים, השחקן בעל צבא ה-GLA שיחק בצורה מדהימה (צפו בריפלי) אבל אנחנו שיחקנו בצורה טובה יותר ;D

הריפלי

אני :hideing_behind_computer:

פורסם

הריפלי

הריפלאי לא פועל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים