עבור לתוכן

בזאת אני קורא תיגר על שחקני C&C:Generals או: האם יש מישהו היכול להביס אותי? :\

Featured Replies

פורסם

האם מישהו מעוניין במשחק רשת מעניין? {צרו קשר בפרטי או כאן}

ד"א אני שחקן מאוד טוב ועדיין לא הפסדתי ולו פעם אחת, אז יאללה נסו את מזלכם... ;D

• תגובות 49
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שלום.

אני לא אתנגד לקרוע לך את הצורה , וגם אני שחקן לא רע בכלל , במיוחד עם הסינים!

Mickel

פורסם

שלום.

אני לא אתנגד לקרוע לך את הצורה , וגם אני שחקן לא רע בכלל , במיוחד עם הסינים!

Mickel

אף אחד לא מצליח על אחי!!!!! :smoke: :lol: :smoke:

פורסם

האיש ראשר, אבל משחק טוב.

פורסם

האיש ראשר, אבל משחק טוב.

איזה ראשר? 8) אתה משחק איטי...

הנה הלינק לריפלי, כהוכחה לעליונותי...

פורסם

:-[ :-[

פורסם

אני מזמין קרב!

רק שלשלום התחלתי לשחק אבל אני די בסדר..

פורסם

יש לכם את המקורי שאתם משחקים ברשת ? ::) בקיצור כשאני אצליח לגרום למשחק הזה לעבוד סופסוף אז לא אתנגד למשחק איתך ... יש לי ניסיון במשחקי אסרטגיה... BROOD WAR במשך שנה וחצי 8)

פורסם

האיש ראשר, אבל משחק טוב.

זאת לא בדיוק עליונות טקטית.

אתה הכרת את המפה בעל פה ככה שכבר מראש ידעת להניח שם חיילים שיהפכו את הבניינים לשלך. אם SPIRIT היה יודע איזה בסיס פרוץ היה לך הוא יכל לשלוח עוד הרבה מהמכוניות המתפוצצות

פורסם

האיש ראשר, אבל משחק טוב.

אתה הכרת את המפה בעל פה ככה שכבר מראש ידעת להניח שם חיילים שיהפכו את הבניינים לשלך. אם SPIRIT היה יודע איזה בסיס פרוץ היה לך הוא יכל לשלוח עוד הרבה מהמכוניות המתפוצצות

אוי נו באמת מה הקשר אח שלי לא משנה אייזה מפה תיתן לו הוא יעבור אותה!

פורסם

צור גם איתי קשר, נקבע מועד למשחק בינינו.

פורסם

האיש ראשר, אבל משחק טוב.

אוי נו באמת מה הקשר אח שלי לא משנה אייזה מפה תיתן לו הוא יעבור אותה!

כי הוא חרש אותה כבר באימונים! תסתכל על הריפלאיי, אחרי 5 דקות הוא כבר ישב על 2 מכרות כאלה ואחר כך "במקריות" הלך ישר אל המכרה שנמצא בכלל קרוב לצד השני.

פורסם

זה שבמקרה אני ידעתי את המפה בעל פה לא אומר שאני שחקן לא טוב. האסטרטגיה שלי היא תמיד לתפוס כמה שיותר מכרות, אני יכול להביא לך עוד כמה ריפליים שיוכיחו לך כך.

מעבר לזה, אני מהתחלה ידעתי ש-SpiritKnight הוא לא שחקן "טוב" על ידי הצפיה בטקטיקת הבניה שלו. שים לב שאני אפילו לא מתאמץ אלא סתם בונה טנקים להגנה ואת כל העבודה עשיתי בעזרת מטוסים וצנחנים... כמובן זאת הדרך בה רק מתחיל יכול להפסיד... כך שמאמץ ממני לא נדרש.

ושוב, אם אתם שחקנים טובים אז אני מעוניין לשחק נגדכם... ;D

עריכה: הנה הריפלי שלי עם Mickel, משחק אשר, כמובן, נגמר בנצחון מוחץ שלי. משחק הרבה יותר יפה מזה עם SpiritKnight...

פורסם

זה שבמקרה אני ידעתי את המפה בעל פה לא אומר שאני שחקן לא טוב. האסטרטגיה שלי היא תמיד לתפוס כמה שיותר מכרות, אני יכול להביא לך עוד כמה ריפליים שיוכיחו לך כך.

מעבר לזה, אני מהתחלה ידעתי ש-SpiritKnight הוא לא שחקן "טוב" על ידי הצפיה בטקטיקת הבניה שלו. שים לב שאני אפילו לא מתאמץ אלא סתם בונה טנקים להגנה ואת כל העבודה עשיתי בעזרת מטוסים וצנחנים... כמובן זאת הדרך בה רק מתחיל יכול להפסיד... כך שמאמץ ממני לא נדרש.

ושוב, אם אתם שחקנים טובים אז אני מעוניין לשחק נגדכם... ;D

עריכה: הנה הריפלי שלי עם Mickel, משחק אשר, כמובן, נגמר בנצחון מוחץ שלי. משחק הרבה יותר יפה מזה עם SpiritKnight...

כן אם מיקל זה היה ניצחון מה זה מגניב הוא אפילו לא הוזיז טנק אחד,חחחחחח ::)

פורסם

נו, חברה?

אני מת לשחק נגד מישהו... :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים