פורסם 2007 ביולי 1718 שנים התקנתי ת'משחק Lost.Planet.Extreme.Condition-Unleashed אני מריץ ואני רואה רק סגול ירוק ושחור אין עוד צבעים , לא מבין מה זה העלתי גם לפני יומיים אשכול על שאני לא מצליח להריץ את UEFA_Champions_League_2006_2007 אבל לא עזרו לי פה אני מבקש תנו עזרה !! אני מתחיל לחשוב ששוב הלך לי כרטיס מסך
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אחי תנקה את כל הדרייברים שיש לך ותתקין אותם מחדש את ההכי חדשיםתנסה שוב ואז תספר מה קרה
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר טוב, אז ככה.. במשחק הצלחתי לשחק שם עם ההגדרות לא יודע איזה הגדרה החזירה ת'צבעיםאני עובד על 1280*1024 המסך קטוע משני הצדדים (אני על LCD 26 ')ובתוך המשחק הוא עובד על FPS 15-30 מקסימוםהמשחק צולע !! איזה דרייברים לנקות ?תסתכל באשכול הזה >> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=274378.0;topicseenנתקעתי בהתקנה של משחק אחר אולי בטעות הורדתי ת'דרייברים הלא נכונים של הדיירקטסשגם אני לא מבין איך הוא לא קולט את הדרייברים מאז שהתקנתי ת'מחשב הדרייברים האלה קיימיםאולי התקנתי בטעות את הדרייברים השנים תסתכל באשכול ההואלא יודע מה לעשות
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר מה הקשר , זה משחק מקורי! לכל המתחכמים .. גם אם זה היה פרוץ השאלה לא נוגעת למשהו שקשור אם זה מקורי או לא בקיצור סידרתי את זה בערך העלתי את כל ההגדרות לMAX חזרו הצבעיםאבל עדיין רואים מגעיל, יש לי מסך רחב וזה חותך ת'מסך משני הצדדים ובנוסף לזה המשחק זז לאט לאט לאט לאטכמו שרשמתי כבר על FPS יש לי X1950XT 256 היה רשום במפרט מחשבמה עושים בקשר לבעיות האלה ? (הכותרת השתנתה)
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים תתן שם קצת יותר ענייני לכותרת, משהו שיתאר את הבעיה שלך באופן ספציפי יותר.לי זה נשמע כמו שימוש ברזולוציה בעלת יחס שונה מהרזולוציה הטבעית של המסך שלך.
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים שמע פיפא 07 וליגת האלופות 06 07 גם לי לא זז בסרטונים וכדומה. זה או שהמשחק הזה לא מסתדר אם עוד כמה משחקים בכרטיסי ATI או שזה קשור למעבד כפולי ליבה. ולגבי מה שאמרת שרואים את המשחק מגעיל גם בהגדרות גבוהות למה אתה מתכוון אחי?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר לא יודע בדיוק להגדיר את זה, יותר איטיותלא נראה לי שהכרטיס מסך בבעיה עשיתי בדיקת ארטיפיקים חצי שעה לא מצאתי כלוםקשור למעבד יכול להיות?זה כבר יותר הגיוני איזה בדיקות לעשות ?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים לא יודע בדיוק להגדיר את זה, יותר איטיותלא נראה לי שהכרטיס מסך בבעיה עשיתי בדיקת ארטיפיקים חצי שעה לא מצאתי כלוםקשור למעבד יכול להיות?זה כבר יותר הגיוני איזה בדיקות לעשות ?טוב תשמע כמו שאמרתי יש כמה משחקים שלא זזים בכרטיסי ATI [או בX1950] אי תאימות או משהו כזה. פיפא 07 וכו.. אפילו משחקים קלים. אין מה לעשות בנידון.ניסתי את כל הדרייברים לא עזר. החומרה שלי במחשב מצויינת . ויש משחקים כבדים שזזים מצוין אם היה בעיה בחומרה שום משחק לא היה זז.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.