פורסם 2007 ביולי 1718 שנים שלום,יש לי בעיה בזמן האחרון עם האימיול.התוכנה מתחילה להתחבר לשרתים לא מוכרים ופעמים רבות יש LOW ID. זה גורם להפסקה מוחלטת של ההורדות או שיש הורדה סדירה אבל כל תהליך החיפוש משתבש כלומר הוא מוצא מספר קטן מאוד של תוצאות החיפוש או שטוען מלא זמן וגם אז לא מוצא הרבה.ניסיתי להחליף פורטים אז לפעמים זה עוזר אבל לא ליותר מדי זמן.יש לי רשת ביתית עם מודם 270PR + סוויצ'תודה מראש
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים אתה יכול לפתור את בעיות אלו דרך ההגדרות של האימיול:כנס לקטגוריה העדפות באימיול,כנס לשרת,תסמן ב-V את הדברים הבאים:השתמש במערכת עדיפויות.השתמש בבדיקה חכמה למזהה נמוך בעת התחברות.התחברות בטוחה.התחבר אוטומטית לשרתים קבועים.הוסף שרתים חדשים עם עדיפות גבוהה.(בעיקרון רק ה''התחבר אוטומטית לשרתים קבועים'' יעזור לך,אבל תסמן את כל מה שאמרתי).לך לקטגוריה שרתים,תלחץ על קבצים (בשורה) שיהיה חץ כלפי מטה,סמן את 4 השרתים הראשונים,לחצן ימני בעכבר,''הוסף לרשימת שרתים קבועים''.זהו,תעשה התנתק,והתחבר.עכשיו הוא יתחבר רק לשרתים בעלי הכי הרבה קבצים,הוא צריך גם להוריד במהירות גבוהה,וגם לעבוד עם מזהה גבוהה (High ID).מקווה שעזרתי,MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר תודה רבה!!!! עכשיו הוא מתחבר לשרתים נורמליים. עדיין לא מגיע למהירויות אבל אני יחכה קצת (רק עכשיו הפעלתי את האימיול) אבל הרצתי חיפוש ומה שהוא מצא זה 900 תוצאות לעומת 33 שהיה קודם. :yelclap: :yelclap:
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים עדיין לא מגיע למהירויות אבל אני יחכה קצת (רק עכשיו הפעלתי את האימיול). אתה צריך לדעת - יכול להיות שהאימיול יעבוד רבע שעה/20 דקות (ואף יותר), והוא עדיין לא יתחיל להוריד, אתה צריך לחכות שההורדות שלך יצברו מקורות - ורק אז הם יתחילו להוריד. שמח לעזור !, MuTaTiOn.
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר עדיין הוא לא הגיע למהירויות גבוהות :s05:תגיד איך אפשר להוריד קובץ גדול מ 4 ג'יגה באימיול כי הוא לא נותן לי
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים איזה מערכת קבצים הכונן שלך? FAT32\NTFSהכוונה המחיצה של של הדיסק קשיח שעלייה אתה מנסה להוריד איזה מערכת קבצים יש לך?
פורסם 2007 ביולי 1818 שנים מחבר NTFS שני המחיצות.ההודעה המדוייקת היא:" לא יכל להוסיף קישור - הקובץ גדול מגודל הנתמך ע"י פרוטוקול אי-דונקי (>=4ג"ב)"הגירסא של האימיול שלי היא [LIONETWORK V5.3] EMULE V0.46A
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.