פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר למה בארץ אין אחריות?ואם כבר אני לא יכול לשלוח את זה בחזרה לארה''ב שיתקנו לי את זה ויחזירו לי?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אין אחריות כי אין פה שיווק רישמי של 360 מה שיש בארץ זה יבוא אפור וחנויות נותנות אחריות אפורה בלי קשר למיקרוסופט אם יש לך זמינות טובה לארצות הברית אז זה לא בעיה כי אתה פשוט יכול לממש שם תאחריותאם אין לך זה מאוד בעיתי כי לשלוח חבילה לארצות הברית אמור לעלות הרבה כסף בטיסה ואם זה אוניה לוקח טונה זמן גם קשה לי להאמין שהחנות תטפל בחבילה שתשלח סתם ככה בלי שתיהיה בחנות פיזית
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר יש לי מישהי שאני מכיר שיכולה אולי ללכת לשם...אבל מה אתה ממליץ לי לקנות?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים תיראה אתה כניראה אוהב משחקים שדומים למשחקי מחשב ככה שWII לא יתאים לך למרות שהוא זול שם מאוד ואין לו בעיות חומרה נפוצות -לפחות לא ידוע על בעיות סידרתיות עד היום אתה גם מחפש משחקים פרוצים ככה שהPS3 לא יתאים לך בקרוב ת360 לא היתי קונה בכלל עד הגירסה החדשה אז נישאר לך PC חזק תיקנה PC חזק ותוכל לשחק את רוב המשחקים הטובים שיוצאים ל360 ואפילו תיקנה ידית 360 למשחקים שנוחים יותר אם ידית
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר אני מעדיף לקנות את הXBOX360.אבל מה לקנות את הפרימיום או הקור עם התוספות שאמרתי אז..
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים אני לא יחליט לך מה לקנות הסברנו לך על האבדלים -אתה צריך להחליט לבד ואני באמת לא מבין למה אתה לא תחכה לחורף לגירסה הבא?
פורסם 2007 ביולי 1918 שנים מחבר כי יש לי עכשיו הזדמנות שאני טס הרי אני לא יטוס שוב לארה''ב ב10 השנים הבאותודרך אגב תודה אחי עזרת לי....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.