פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים האם משהו יודע עד כמה מסכים אמני יכול לחבר למערכת ההפעלה ולהריץ בכל מסך אפליקציה אחרת(אם אני זוכר נכון זה 8 אבל אני לא בטוח). אם כן אז איך עושים את זהתודה
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אם תאמר איזה כרטיס מסך ברשותך נוכל לעזורבכרטיסי המסך של nVidia ו ATI מדובר בעד 2 מסכים.ובכרטיס המסך של מטרוקס עד 3 מסכים.ליותר מכך צריך או כרטיס מסך מקצועי, או מפצל, שלא עושה בדיוק את מה שאתה מחפש
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר אין ברשותי כרטיס מסך העניין הוא שאני רוצה לקנות כרטיס מסך כזה היכול לתמוך במספר מסכים שבהם ניתן להריץ אפליקציות שונות
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים בחלונות 98 ומעלה ניתן לחבר עד 9 מסכים באמצעות מספר כרטיסים.בטוח שאין בעיה עם כרטיס בודד שתומך בשני מסכים.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים בחלונות 98 ומעלה ניתן לחבר עד 9 מסכים באמצעות מספר כרטיסים.בטוח שאין בעיה עם כרטיס בודד שתומך בשני מסכים.למיטב ידיעתי זה לא מפצל את הדסקטופ אלא רק נותן את אותה תמונה על כמה מסכים. (או שאני טועה כאן?)
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים אתה טועה זה נשלט ממאפייני התצוגה, פשוט תכניס את הכרטיס ויש להניח שתבין לבד כבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.