פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר לא שידוע לי..אולי כן, כשהתקנתי את ה daemon-tools, יכול להיות שהוא אמר משהו לגבי זה... אבל גם לפני זה זה לא עבד טוב...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים תנסה להריץ את כל ההתקנה דרך הHD שלך , בלי הדמיה של CDROM בלי D-TOOLS ובלי צריבה של המשחק לדיסק רגיל או משהוא כזה.... פשוט "תשפוך " את כל מה שיש לך בשני קבצי ה BIN/ISO לסיפרה אחת גדולה בהרד דיסק ואז תריץ את קובץ ההתקנה משםאחרי שההתקנה הצליחה תעתיק את ה CRACK שלו לספריה המתאימה ותשחקיעבוד בטוח
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר ניסיתי הכל...אני על סף ייאוש, נסיון אחרון, ולא הגיוני בכלל, של The Ace ואני מתייאש...מוזר מאוד כל מה שהולך פה...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר אוקיי, גם זה לא עבד....אני נראה לי אזרוק את המחשב הזה....אם למישהו יהיה איזה שיקוי פלא שיסדר את זה אני אודה לו מאוד...תודה לכל מי שעזר...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מה הבעיה ? גבה נתונים ופרמט! גם אני פעם חשבתי שזה מסובך וישבתי עם אותו מחשב כמה שנים. עכשיו אני מפרמט כמעט כל חודשיים
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר בהתחשב בעובדה שאני לא היחיד שמשתמש במחשב בבית אז זה לא כ"כ אפשרי....בהזדמנות...אני יודע שזה לא סיפור...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים ברוך הבא למועדון גם לי יש את אותה הבעיה ! פשוט אין לי כוח להוריד את זה כל הזמן מחדש אבל אם אתה כבר הורדת אז פשוט תקח תעשה OVER WRITE כי לפי מה שראיתי יש לך בדיסק אחד שגיעה בקובץ אחד ובדיסק השני בקובץ אחר אז אם אתה תעשה OVER WRITE הכוונה שתקח נגיד את ה CD ה 1 ותעתיק אותו על CD 1 אחר כך זה יעבוד 100 אחוז ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.