פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים האמת קראתי באיזה פורום מישהו עם בעיה דומה , והוא גילה שיש איזה בעיה עם ה Install Shield ... הוא מחק איזה נתון בריגסטרי ואז ההתקנה עברה ...אני לא זוכר איפה זה היה כך שאני לא יודע מה הוא מחק , אבל תתמקד לא על בעית קבצים אלה על באג של ה Install Shield , זאת התוכנה ההתקנה של רב המשחקים ...אז תחפש איזה מידע .
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר אחי, זה מהאתר של מיקרוסופט, נכון?אם כן שים לב, שמדבר בגרסא 2.0 וכתוב שהיא כבר כלולה בתוך windows xp
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים כנראה יש לך XP , במערכת ההפעלה הזאת מותקנת כבר Windows Installer 2.0 ... :-\
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר נסה את זה:http://support.autodesk.com/getDoc.asp?id=TS65415ההגדרות שלי טובות...
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים צ'מע לי, כנס לאתר הבית של ACDSee ותוריד את ה Trial של ACDSee 5.0.תריץ את ההתקנה (ודאג להיות מחובר לאינטרנט באותו זמן), בטעינה הוא אמור להתחיל להוריד אוטומאטית את ה Installer העדכני, לאחר שהוא סיים יקפוץ לך תפריט אבטחה שישאל אותך אם אתה מאשר את זה. לחץ מן הסתם על Yes ואז הוא ייכנס אל תוך ה Setup.בשלב הזה אתה יכול לסגור אותו (לא להתקין את התוכנה), תאתחל וכשחלונות יעלה מחדש, נסה להתקין @ ג'נרלז.
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר התקנתי גרסא 5, אבל לא טרייל, משהו מהאינטרנט, לא חוקי...כמו כן גם לא הפעלתי מחדש את המחשב...אני יעשה מה שאמרת ואחזור אליך..תודה
פורסם 2003 בפברואר 1822 שנים מחבר התקנתי את ה acdsee אבל לא קיבלתי שום הודעה על אבטחה או שהוא מוריד איזה עדכון....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.