עבור לתוכן

עזרה בבחירת לוח אם

Featured Replies

פורסם

אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך.

איזה לוח אם יהיה הכי טוב?

פורסם

באיזה תקציב? לאיזה שימושים? דרישות מיוחדות?

פורסם
  • מחבר

למחשב אני יקנה מעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך טוב והוא ישמש אותי לסרטים ומשחקים,בנוסף אני יקנה כרטיס קול hdsp 9632 שיחבור לרסיבר בתור dac למוזיקה,וביציאה דיגיטלית להעברת 5.1 לסיבר בסרטים,אני יחבר גם 2-3 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה כל אחד.

פורסם

בתכל'ס מה הדרישות שלך?

אני מבין חריץ PCI-Express x16 לכרטיס מסך, חריץ PCI לכרטיס קול (תקן אותי אם זה PCI-Express x1)

ו-3-4 יציאות SATA (בהנחה שהכונן האופטי גם הוא SATA)

זה הכל?

פורסם
  • מחבר

אני צריך שיהיה לו 5 sata ובנוסף למה שכתבת שאני יוכל להיות עם 8 כניסות usb ושאני יוכל לחבר את המאווררים של האנטק P180.

פורסם

אני לא רואה סיבה שכל P35 כלשהו לא יתאים לך

ABit IP35-E הוא אופציה זולה וטובה למשל

פורסם
  • מחבר

הוא מכיל כרטיס קול,יש לוח אם שיתמוך במה שביקשתי ללא כרטיס קול?

פורסם

הגשר הדרומי של אינטל מכיל תמיד שבב קול בתקן Azalia (בערכות 9xx ומעלה)

ברגע שתחבר כרטיס קול אתה יכול לבטל את המשולב

פורסם

אם אני לא טועה , אין בכלל לוח-אם ללא כרטיס קול מובנה

פורסם
  • מחבר

יש לוחות אם שמכילים שמכילים כרטיסי קול עם יציאה דיגיטלית איכותית?אני מחפש לוח שיכיל יציאה דיגיטלית טובה שתוכל להעביר ותתמוך בהעברת dts ו-dd יש המלצות?

פורסם

עדיין לא אמרת מה התקציב ?

פורסם
  • מחבר

עדיין לא אמרת מה התקציב ?

תקציב גמיש(לא אלפיים שקל)אבל 1000 שקל פלוס מינוס אבל אני לא רוצה לשלם סתם על פיצ'רים שאני לא צריך.

אני צריך שיהיה לו

מקום ל-4 כוננים כשיחים(sata2?) כונן dvd של לייטאון pata

אפשרות לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניווידיה

חיבור pci לכרטיס קול

כרטיס קול ob חשוב לי רק שיהיה לו יציאה דיגיטלית איכותית שתעביר dts/dd בצורה הכי חלקה שיש.

6-8 כניסות usb

וחיבור למאווררים שיש במארז p180 של אנטק(המאווררים מחוברים ללוח אם?)

תמיכה זכרונות 800 mhz

פורסם

יש לוחות אם שמכילים שמכילים כרטיסי קול עם יציאה דיגיטלית איכותית?אני מחפש לוח שיכיל יציאה דיגיטלית טובה שתוכל להעביר ותתמוך בהעברת dts ו-dd יש המלצות?

קשה לי להאמין שלוח עם שבב מובנה יוציא לך איכות טובה

ומובן שהוא לא יתחרה בכרטיס ייעודי

אפילו ה-Creative 24Bit שהיה משולב בכמה לוחות בעבר לא התחרה בכרטיסים ייעודיים עם שבבים נחותים ממנו

פורסם

נצל"ש

האם יש לוח אם עם יציאת SVIDEO? או שבגלל שאינטל מביאה את ה GMA 3100 ב G33 אז לא יהיה באף לוח כרטיס מסך אחר מובנה

פורסם

יש, לא למעבדי אינטל

כמעט כל לוח 6150 שמכבד את עצמו מכיל יציאה כזאת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים