פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני מחפש לוח אם שיתמוך במעבדים מרובעי ליבה ככל הנראה אני יקנה q6700,אני לא צריך כרטיס קול מובנה על הלוח אם ולא כרטיס מסך.איזה לוח אם יהיה הכי טוב?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר למחשב אני יקנה מעבד מרובע ליבה וכרטיס מסך טוב והוא ישמש אותי לסרטים ומשחקים,בנוסף אני יקנה כרטיס קול hdsp 9632 שיחבור לרסיבר בתור dac למוזיקה,וביציאה דיגיטלית להעברת 5.1 לסיבר בסרטים,אני יחבר גם 2-3 כוננים קשיחים של 500 ג'יגה כל אחד.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים בתכל'ס מה הדרישות שלך?אני מבין חריץ PCI-Express x16 לכרטיס מסך, חריץ PCI לכרטיס קול (תקן אותי אם זה PCI-Express x1)ו-3-4 יציאות SATA (בהנחה שהכונן האופטי גם הוא SATA)זה הכל?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר אני צריך שיהיה לו 5 sata ובנוסף למה שכתבת שאני יוכל להיות עם 8 כניסות usb ושאני יוכל לחבר את המאווררים של האנטק P180.
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים אני לא רואה סיבה שכל P35 כלשהו לא יתאים לךABit IP35-E הוא אופציה זולה וטובה למשל
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים הגשר הדרומי של אינטל מכיל תמיד שבב קול בתקן Azalia (בערכות 9xx ומעלה)ברגע שתחבר כרטיס קול אתה יכול לבטל את המשולב
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר יש לוחות אם שמכילים שמכילים כרטיסי קול עם יציאה דיגיטלית איכותית?אני מחפש לוח שיכיל יציאה דיגיטלית טובה שתוכל להעביר ותתמוך בהעברת dts ו-dd יש המלצות?
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים מחבר עדיין לא אמרת מה התקציב ?תקציב גמיש(לא אלפיים שקל)אבל 1000 שקל פלוס מינוס אבל אני לא רוצה לשלם סתם על פיצ'רים שאני לא צריך.אני צריך שיהיה לומקום ל-4 כוננים כשיחים(sata2?) כונן dvd של לייטאון pataאפשרות לחיבור שתי כרטיסי מסך של ניווידיה חיבור pci לכרטיס קולכרטיס קול ob חשוב לי רק שיהיה לו יציאה דיגיטלית איכותית שתעביר dts/dd בצורה הכי חלקה שיש.6-8 כניסות usbוחיבור למאווררים שיש במארז p180 של אנטק(המאווררים מחוברים ללוח אם?)תמיכה זכרונות 800 mhz
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים יש לוחות אם שמכילים שמכילים כרטיסי קול עם יציאה דיגיטלית איכותית?אני מחפש לוח שיכיל יציאה דיגיטלית טובה שתוכל להעביר ותתמוך בהעברת dts ו-dd יש המלצות?קשה לי להאמין שלוח עם שבב מובנה יוציא לך איכות טובהומובן שהוא לא יתחרה בכרטיס ייעודיאפילו ה-Creative 24Bit שהיה משולב בכמה לוחות בעבר לא התחרה בכרטיסים ייעודיים עם שבבים נחותים ממנו
פורסם 2007 ביולי 1718 שנים נצל"שהאם יש לוח אם עם יציאת SVIDEO? או שבגלל שאינטל מביאה את ה GMA 3100 ב G33 אז לא יהיה באף לוח כרטיס מסך אחר מובנה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.