פורסם 2007 ביולי 1618 שנים טוב, אז פתחתי פה אשכול לפני שבוע... לא רציתי להקפיץ את האשכול, אז פתחתי חדש...טוב אז אחד המאווררים במארז שלי לא פועלים... יש לי קריסות במשחקים, כנראה בגלל בעיית טמפרטורה של הכרטיס מסך:בשעת מנוחה: 74-75בזמן קריסה: 105הייתי מעוניין בהמלצה למאוורר קדמי, שיוריד את הטמפרטורה של הכרטיס בצורה רצינית (אם יש כזה, בכמה הוא יוריד להערכתכם?)כמו כן, הכרטיס מסך שלי הוא 1950PRO של Sapphire... הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי כמה תגובות על כך המאוורר שלו גרוע... זה נכון? עוד מישהו עם הכרטיס הזה מכיר את הבעיה? אם צריך להחליף, לאיזה מאורר לכרטיס מסך כדאי? בכמה הוא יוריד את הטמפ'?ד"אעדיף שהמאווררים יהיו מ-LogicPC, כי משם קניתי את המחשב, ועדיין יש אחריות..תודה
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים גם לי הייה משהוא דומה לפני חודש ניקיתי שימנתי את הכרטיס וסמתי עוד מאורר שיזרוק עליו אויר קיום אני על58בימנוחה 64 במאמץץ (7300gt)אני יודע שזלמן 120 מ'מ נהדר לכרטיס סמתי מאורר 8 אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר הבנתי... טוב.... אקח את הזלמן, באמת שמעתי עליו דברים טובים..אבל בכל זאת, זה יסדר את הבעיה בכזאת צורה?ד"אלא עשיתי OC.המחשב נמצא בחדר חם, בלי מיזוג...תודה
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים ישפר כן אני ממש בטוח בעינין כן כן גם אני באותו סרט בלי מזגן וחם אשמח אם תעדכן אותי
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים תחליף את המאוורר של הכרטיס לא רק את המאוורר של המארז, יש מאוורים של זלמן יעודיים לכרטיסי מסך105 מעלות , שמע בן אדם אתה מטגן לעצמך את הכרטיס הוא לא יחזיק ככה הרבה זמן
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר אפשר המלצה לכזה מאוורר?ד"אידוע לכם שהמאוורר של Sapphire ידוע כגרוע? (או שהרגע המצאתי משהו)
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6232זה ה-AC היחיד שיש בלוג'יק... והוא לא מתאים לכרטיס שלי... אפשר המלצות לחברות אחרות..?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים לא מכיר תישמע אני חושב קודם תתקרין תמאורר במרז ואז ניראה מה המצב אני אם 4 מאוררים והמחשב שלי חסית חם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.