עבור לתוכן

רציתי לדעת אם הלוח שלי תומך ב מעבדQ6600

Featured Replies

פורסם

MSI P965 Neo

אני רוצה לקנות את המעבד הנ"ל אבל רציתי להיות בטוח לפני כן שיש לי תמיכה במעבד הזה.

כמו כן איזה קירור אתם ממליצים את הקירור שבא איתו או קירור נפרד שאני יקנה?

בתודה נתנאל.

פורסם

אני לא יודע לענות, אני חושב שהתשובה היא לא אבל לא יודע...

רק שאלה, מה תעשה עם המעבד הישן שלך בדיוק (איזה הוא גם?) לא חבל ?

פורסם

צר לי לאכזב אותך אבל הוא לא תומך במעבדי הQUARD

הנה טבלה שמראה באיזה מעבדים הוא תומך:

7557470465.JPG

פורסם
  • מחבר

אז במקום מעבד Q אני יכול לקחת את גירסת האקסטרים לא?

כרגע יש לי 6300 ואני קצת מאוכזב כי אני רוצה שהתוכנות והטענות של דברים יעלו יותר מהר

שמעתי גם בנוסף עוד מעט יוצאים עוד מעבדים של INTEL וכל מיני כאלה. בכאלה הלוח שלי תומך הבנתי שהם יהיו קצת יותר מ ה 6600 הנכון להיום.

מה אתם אומרים.?

פורסם

גירסאת האקסטרים היא כפול ליבה בדיוק כמו שיש לך, פשוט עם תדר גבוה יותר, תוכל לחסוך אלפי שקלים אם תעשה OC קל למעבד שיש לך עכשיו ותקבל את אותו מעבד כמו האקסטרים.

לגבי המהירות שלא מספקת אותך, זה נשמע מוזר, המעבד הזה למרות שהוא החלש בסדרת C2D הוא מעבד שנחשב חזק כיום ואמור להפעיל את כל התוכנות שלך במהירות טובה מאוד, אולי כדאי לבדוק מה גורם לאיטיות שאתה מרגיש זה לא בהכרח המעבד, ואם בכל זאת אתה משוכנע שזה המעבד תוכל לקבל את אחד המעבדים הכי חזקים היום אם רק תעשה לו OC ל3GHZ

לגבי QUAD יש הרבה לוחות שכן תומכים, אתה לא חייב לקחת את הלוח הזה דווקא, ולגבי הקירור של QUAD מומלץ מאוד להחליף את המקורי, מעבדי הQUAD הם שני מעבדי C2D מחוברים ביחד מה שאומר שמרובעי ליבה פולטים פי 2 חום מהמעבדים הכפולים, כדי לפתור את בעיית החום אינטל פשוט העלתה את מהירות המאוורר שלה למהירות גבוהה מאוד מה שאומר הרבה מאוד רעש, לכן מאוד מומלץ להחליף למשהו שקט יותר...

פורסם

אותי הכי מטרידה שהבן אדם הולך לזרוק מעבד בשווי 900 שקל רק בגלל שהוא יכול לקבל 15 אחוז תוספת ביצועים בעלות לא מבוטלת...

פורסם
  • מחבר

אני פשוט ממש מפחד לעשות OC למעבד כי אני לא רוצה להרוס אותו בטעות לכרטיס מסך שלי 8800 עשיתי טיפה כזה ככה אבל למעבד אני ממש לא יודע איך.

קראתי את המדריך ולא כל כך הבנתי.

פורסם

המעבדים החדשים עובדים עם FSB 1333MHZ שמן הסתם הלוח שלך לא תומך.

פורסם

ל-MSI אין אתר כ"כ גרוע

כ"כ קשה להיכנס ולבדוק שם תחת CPU-Support?

פורסם

לפי הטבלה שפירסמת הוא תומך ב c2d extreme שזה למעשה גם מרובע ליבה!!!

צר לי לאכזב אותך אבל הוא לא תומך במעבדי הQUARD

הנה טבלה שמראה באיזה מעבדים הוא תומך:

7557470465.JPG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים