עבור לתוכן

הפלישה מסודן

Featured Replies

פורסם

לא עברתי על כל ה-18 עמודים, אולי העלו את זה כבר, למה לא להעביר אותם הכשרה צבאית כאן בארץ, לתת להם נשק ולהמשיך לעזור להם במלחמה נגד הטבח, הרי הם טובחים בהם רק בגלל שכל מה שיש להם זה חניתות ואבנים ולממשלה המוסלמית שם יש את כל המימון שהיא צריכה בשביל לקטול אותם-למי שיש GOOGLE EARTH ולא מאמין שיסתכל תחת סודן-דרפור ויראה כמה כפרים הושמדו שם בנתיים.

אם זו הארץ שלהם שילחמו עליה, לא שזה קל, גם אנחנו בקושי מצליחים, אבל לפחות יהיה מי שיעזור להם ואולי המצב ישתנה-למה צריך להסכים בכלל לטבח הזה-אניח שואל את העולם???

מה זה 200 פליטים בסודן כאשר אפשר לשנות חלק מהעולם ולעזור למדינה שלמה?

• תגובות 202
  • צפיות 16.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

גזעני אני לא.

אתה לא יכול להגיד שאתה לא גזען אם אתה אפילו לא יודע מה זה. ולא, אתה לא יכול לתרץ את זה ב"לאומנות" או whatever..

להזכירך:

לגייר אותם??? האא !!!.מי בכלל ירצה אותם בעם היהודי?

כל אדם יכול להתגייר, זה לא שאנחנו איזה קהילה סגורה שצריך הזמנות כדי להצתרף אליה. זה שאתה לא רוצה לגייר אותם בגלל צבע עורם/דתם/שפתם/תרבותם/המדינה שבה הם חיים רק מוכיח שאתה גזען.

תפסיק להצתדק ולהביא תירוצים מפגרים (פטריוט עאלק).

ראיתי איך חיים ואיך מתנהגים שם באפריקה.אין קודים חברתיים אין שום דבר.

מה אתה אומר..

כבר ככה אצלנו זה לא רחוק בגלל אי אלו עליות מסויימות והבאת אנשים מפוקפקים לארץ

אז אתה רומז שהאתיופים לא היו צריכים לעלות לארץ? כי לפי הקריטריונים שלך (ציוניות, יהדות, אהבת הארץ) הרבה יותר מגיע להם ליהיות פה מאשר לך..

בכל מקרה, הדיון מיצה את עצמו.. כל מי ששפוי בנפשו מן הסתם מתנגד לדעות הגזעניות של אבידן. אין יותר טעם להתווכח איתו כי הוא מן הסתם לא ישנה את הדעות שלו... הדבר היחיד שאפשר וצריך לעשות זה להעיף אותו..:

חשוב! עדכון בחוקי הפורום! הערות גזעניות יזוכו בבאן קבוע!

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132238.0

הערות גזעניות יזוכו בבאן קבוע!
פורסם

אני בכלל לא מבין למה כל כך הרבה אנשים כאן בזבזו את הזמן שלהם עליו :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

Jaman

אני קראתי את חוקי הפורום.ועובדה שאני מקפיד עליהם היטב לאורך כל הת'רד.אם RK יעיר לי על ניסוח זה או אחר אני אשנה את דבריי בהתאם. :xyxthumbs:

פורסם

לגייר אותם??? האא !!!.מי בכלל ירצה אותם בעם היהודי?

זו הערה גזענית.

הערות גזעניות אסורות על פי חוקי הפורום.

פורסם

איזה קשקוש, גזענות זה להגיד שהם לא שווים או שהם נחותים, אבל מה גזענות בלהגיד שהיהודים לא ירצו אותם???

הרי היהודים הם הנחותים בכל העולם!

פורסם

ריקוס בזמנך החופשי: לך תבחר איזה כסא נוח, תושיב עליו את הישבן, תפתח מילון.

זה לא יהרוג אותך.

עריכה:

טעות שלי חשבתי שאתה ציני לכיוון השני.

פורסם
  • מחבר

איזה קשקוש, גזענות זה להגיד שהם לא שווים או שהם נחותים, אבל מה גזענות בלהגיד שהיהודים לא ירצו אותם???

אתה יודע.....אני אומנם לא חרדי..אבל לומר שיהודים הם העם הכי נחות מאד לא מוצא חן בעיני.אתה בהחלט יכול לקחת את עצמך וללכת למדינה אחרת

היהודים הם העם הכי חכם שיש בעולם.(לא קשור לזה שאנחנו העם הנבחר וכל העמים האחרים מקנאים בנו ומחקים את הדת שלנו...)

לכן אני דוגל בדעה לשמור על צביון עם מסויים ולא לקבל כל אחד....שכל העולם יתבולל.אנו מיוחדים :smile1: :smile1:

פורסם

קצת ציניות תהרוג אתכם בחיים?

פורסם

אתה יודע.....אני אומנם לא חרדי..אבל לומר שיהודים הם העם הכי נחות מאד לא מוצא חן בעיני.אתה בהחלט יכול לקחת את עצמך וללכת למדינה אחרת

היהודים הם העם הכי חכם שיש בעולם.(לא קשור לזה שאנחנו העם הנבחר וכל העמים האחרים מקנאים בנו ומחקים את הדת שלנו...)

לכן אני דוגל בדעה לשמור על צביון עם מסויים ולא לקבל כל אחד....שכל העולם יתבולל.אנו מיוחדים :smile1: :smile1:

טוב לחשוב כמוך זה גם לא פחות ולא יותר פיגור מוחלט.

לאהוב את המדינה שלך זה לא אומר שאתה צריך לחשוב

שאתה יותר טוב מאחרים.

כי לדעתי, זה שאתה יהודי לא הופך אותך לבנאדם טוב.

לפי ההתבטאויות שלך בפורום, אפילו בנאדם רע(כן כן, אפילו שאתה יהודי).

פורסם

למה עניי עירך קודם? לא יודע, וויטניר כל ההומלסים של פ"ת חיים אצלך בבית או משהו?

לא, הם רק משתינים לי בחצר, ישנים בפארק ומתעלקים על עוברי אורח. בשבילם יש שירותי רווחה, אלא שהם מסרבים להיעזר בהם. כנראה שבשבילם זאת דרך חיים. הם לא נמצאים בסכנת חיים, אבל הפליטים מסודן - כן. להומלסים יש שירותי רווחה לשימושם, ולפליטים אין אף אחד, על כך בא הסטטוס של פליט.

מה שמפריע לי שאין לך כבוד ועקרונות

:lol:

אתה לא ממש אאוטוריטט בנושא הזה, אתה יודע? זה כמו שביל וואייט יבוא ויקרא לי נאצית. :lol:

לא עברתי על כל ה-18 עמודים, אולי העלו את זה כבר, למה לא להעביר אותם הכשרה צבאית כאן בארץ, לתת להם נשק ולהמשיך לעזור להם במלחמה נגד הטבח, הרי הם טובחים בהם רק בגלל שכל מה שיש להם זה חניתות ואבנים ולממשלה המוסלמית שם יש את כל המימון שהיא צריכה בשביל לקטול אותם-למי שיש GOOGLE EARTH ולא מאמין שיסתכל תחת סודן-דרפור ויראה כמה כפרים הושמדו שם בנתיים.

אם זו הארץ שלהם שילחמו עליה, לא שזה קל, גם אנחנו בקושי מצליחים, אבל לפחות יהיה מי שיעזור להם ואולי המצב ישתנה-למה צריך להסכים בכלל לטבח הזה-אניח שואל את העולם???

מה זה 200 פליטים בסודן כאשר אפשר לשנות חלק מהעולם ולעזור למדינה שלמה?

לשם שינוי אני מסכימה איתך.

הכשרה צבאית? מה? גרסה סודנית לצד"ל? אני רק מקווה שבמידה וזה יקרה לא ינטשו אותם כמו שנטשו את לוחמי צד"ל.

שנאה עצמית, מישהו?

יהודים לא נחותים. אין גזעים נחותים, יש אנשים נחותים, כפרט.

פורסם

לא נכון, יש רק גברים נחותים.

:-*

פורסם

אתה לא ממש אאוטוריטט בנושא הזה, אתה יודע? זה כמו שביל וואייט יבוא ויקרא לי נאצית. :lol:

You're wasting time and energy on someone who wouldn't even to bother google Bill White to see who it is, because his opinion is the only one that matters anyway...

פורסם

Who said I'm sure he can't read this? I simply don't have Hebrew on this computer.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים