פורסם 2007 ביולי 1518 שנים אני מתכנן ריכשה של ATP3 בימים הקרובים ועד עכשיו היו מחוברים למחשב שלי רק רמקולים שהם 2.0 והכרטיס קול שלי הוא מובנה. המחשב די ישן אתם יכולים לראות בצד את המפרט ואת הלוח ולפי זה לדעת קצת אבל בכול זאת הנה תמונה של הדרייבר שמותקן אולי לפי זה אפשר לדעת. תמונה: אני חייב תשובות תודה אם יש לכם שאלות תשאלו!
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר בטוח אחי למה אני רוצה ליקנות ATP3???..בדקת או שאתה סתם אומר כי ניראה לך זה חשוב אחי!ודרך אגב כמה חוטים נטו מיתחברים למחשב במערכת ATP3?(אמור להיות אחד לא?)אני מיסתמך על התשובות שלכם .תודה.פליז מישהו?
פורסם 2007 ביולי 1618 שנים מחבר בטוח אחי למה אני רוצה ליקנות ATP3???..בדקת או שאתה סתם אומר כי ניראה לך זה חשוב אחי!ודרך אגב כמה חוטים נטו מיתחברים למחשב במערכת ATP3?(אמור להיות אחד לא?)אני מיסתמך על התשובות שלכם .תודה.פליז מישהו?מישהו?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.