עבור לתוכן

התלבטות לגבי קניית מעבד כפול או מרובע ליבה

Featured Replies

פורסם

אני בעיקר גולש באינטרנט ומדי פעם משתמש בפוטושופ, תוכנות ללכידת וידאו מכרטיס טלוויזיה, VIRTUALDUB ופה ושם משחקים.

חשבתי לקנות את הE6750 או E6600, אבל בעקבות ירידת המחירים של המעבדים מרובעי הליבה, כדאי לקנות את ה-Q6600 ?

תודה.

פורסם

ב22 תהיה ירידת מחירים וה Q6600 יעלה 1500 ש"ח ככה שזה הופך אותו למעבד משתלם ביותר :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ב22 תהיה ירידת מחירים וה Q6600 יעלה 1500 ש"ח ככה שזה הופך אותו למעבד משתלם ביותר :xyxthumbs:

השאלה היא, האם לשימושים שלי זה לא יהיה בזבוז? (מבחינת צריכת החשמל והכסף)

אגב, מהי צריכת החשמל שלו ולאיזו טמפ' המעבד מגיע במנוחה\מאמץ?

פורסם

צריכת חשמל בדיוק כפולה ב DUAL CORE 2 כי זה בדיוק אותו טכנולוגיה , רק פעמיים

בדיוק כפול חום גם

עדיף לא QUAD אלא דו

פורסם

גם לי נראה שעדיף לך כפול ליבה לשימושים שלך

הכל תלוי בסכום שאתה מתכוון להוציא על מעבד.

לו היית משתמש למשל בפוטושופ בתדירות גבוהה (כולל פיצ'רים של פילטרים ושאר ירקות) היה עדיף אז מרובע ליבות, כי לפי מיטב ידיעתי התוכנה זו יודעת לנצל אותו.

אבל לשימושים שתיארת נראה לי בכל זאת שעדיף שתיים (אבל כל זה תלוי בתקציב שאתה מקצה למעבד, אם אתה מוכן לשלם 1500~1600 ש"ח הייתי ממליץ לך על מרובע ליבות)

מה התקציב?

פורסם
  • מחבר

אממ כל המחשב עד 5,200.

מפרט כבר יש:

Gigabyte 965p-ds3

wd3200aaks

2 GB DDR2 667mhz

Leadtek 8800gts 320mb

nzxt apollo

Liberty 400w

ועכשיו נשאר המעבד.. אם אני אקנה את הE6750 זה יוזיל לי את המפרט בכ-200+-, אבל השאלה אם כדאי להשקיע למעבד מרובע ליבה (עוד 200,300 שקל אין בעיה..).

פורסם

תחסוך לך את ה+-200 שקל וקח את ה-E6750 בראש שקט

פורסם

תחסוך לך את ה+-200 שקל וקח את ה-E6750 בראש שקט

כן, מה כולם קופצים על ה-QUAD, חוץ ממשחקים, גלישה באינטרנט ודיבור באיי סי קיו, מה הם כבר עושים עם המחשב...

כפולי ליבה עדיפים ביחס מחיר\ביצועים.

הלוואי וידענו לנצל 5 אחוז מיכולות המחשב.

פורסם

עוד מעט E6750 יעלה 990 שקל לעומת Q6600 שיעלה מעל 1400

40 אחוז עליה במחיר

אני לא חושב שזה שווה את זה

אל תשכח גם שרק בעוד 3 שנים יהיו דברים שמשתמשים ב 4 ליבות - תעזוב לרגע את השני משחקים המיוחדים האלה שמפתחים עכשיו עבור Q

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים