עבור לתוכן

מה אתם אומרים על פיג'ו 307 שנת 2004 ?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

השאלה אם ה307 באמת כאלה בעיתיות שעדיף לשמור מרחק ולוותר על הפינוק שלהם מבפנים.

לדעתי ה-307 לוקחת בגדול את המאזדה 3 בעיצוב פנים, אז כמובן שהיא גורמת ל-323 להראות כמו סוברו ג'אסטי.

• תגובות 55
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

את פיז'ו בכלל דופקים עם המחירון - כל חודש בחודשו

לא חסר מכוניות שעברו 70 אלף ולא החליפו להם פעם אחת שמן. ויש כאלה שעברו 250 מטופלות בצןרה כפייתית.

תבדוק ספר טיפולים, איפה טופל, כמה זמן ו וכו', תנסה להתגמש על המחיר. אם הרכב באמת טיפולים כמו שצריך, אין סיבה לפסול ישר. כמובן שאם אתה רואה רכב מטופל שעבר 50K אז עדיף. אבל הבנת את הרעיון.

ובכלליות, צרפתיות, איכס.

יש דברים שלא תלוי בטיפולים וכן מתבלה אין מה לעשות

הצטברות פיח, קפיצים, מתלים, פלסטיקה

רואים את זה על רכבים שעברו קילומטראז' ענק

פורסם
  • מחבר

את פיז'ו בכלל דופקים עם המחירון - כל חודש בחודשו

וואלה?

תוכל להרחיב על זה קצת יותר?

כי בתכלס ממה שאמרו לי זה שהפיג'ו מאבדים ערך פחות לדוגמא מהמאזדות וכו...

מי שאמר לי את זה לא מבין מספיק?

פורסם

קפיצים ומתלים לא בעייה לדפוק גם אחרי 10K. פלסטיקה אם טיפול רגיל אין שום בעייה. ופיח וזה פיח.

זה שרכב עבר 50K לא בהכרח אומר שהוא במצב יותר טוב מרכב שעבר 70K או 100K. ברור שעדיף כמה שפחות. אבל לפעמים פחות יהיה ויתר גרוע מיותר.

פורסם
  • מחבר

שוב אתם נתקעים על עניין הקילומטרג' והרכב הספציפי של חבר שלי.

השאלה בתארד היא בעיקר על הפיג'ו 307 שנת 2004 לכשלעצמו ו\או מול אופציות אחרות (יפניות באותו מחיר, או רכבים קצת יותר זולים).

פורסם
  • מחבר

המחירון של הרכב ללא שקלול הקילומטרג' הוא 81,000, עם השקלול של ה10K קילומטר זה צונח ל 74,000

או שזה יעצר שם, או שאולי הוא יסכים ל70,000 עגול מה שלא ממש בטוח.

דגם XT.

פורסם
  • מחבר

רוב הסיכויים שזה לא ה-XT.

הדגם הזה ממש משופר מול האחרות (המחירון שלהם הרבה יותר נמוך משלו).

חוצמזה אדון סמיילי, אחת הדילמות הקשות שלי זה האם בכלל כדאי ללכת על פיג'ו 307 או לרדת לגמרי מהמותג הזה.

פורסם

עוד 5 חודשיים אחת כזו תהיה שלי:)

מחר שיעור ראשון סוף סוף

חחח עוד לא נהגת על מכונית ואתה כבר יכול להגיד לו מה יותר טוב?! :nono: למרות שבקשר לפיז'ו נאי מסכים איתך... :lol:

Vatos-Locos מבין המכוניות שבתחום שלך נהגתי על נהגתי על מאזדה לאנטיס, מאזדה 3 , פורד פוקוס 2003, פיזו' 307 2004 (לא הדגם שאתה מדבר עליו) רנו מגאן2004 ,טויוטה קורולה 2005,והונדה סיוויק 2003.

חחח כל המכוניות של חברים שלי...

ואני יכול להגיד לך בביטחון להתרחק מהפיז'ו, אם זה מהנוחות נסיעה והביצועים ועד האמינות.

לפי מה שאני מבין חשוב לך העיצוב פנים? אז זה מרחיק אותך גם מהפוקוס ומהמאזדה לאנטיס שעשויות מפלסטיק...

מכיוון שרנו גם סובלים מבעיה גדולה של אמינות זה משאיר לך את ה 3 הקורולה והסיוויק...

הקורולה והסיוויק אמינות יותר .

הקורולה וה3 נוחות יותר.

ל3 ולסיוויק ביצועים טובים יותר...( מנסיון :xyxthumbs:).

ה3 מעוצבת יותר טוב מבפנים!.

לסיוויק יש היגוי טוב יותר!.

בסך הכל לשלושתן יש צריכת דלק דומה כך שהייתי מתלבט בין שלושתן ובכך מצמצ את כל האפשרויות שלך..

אני הייתי פוזל לכיוון הסיוויק או ה3 אם הייתי במקומך...

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם

חחח עוד לא נהגת על מכונית ואתה כבר יכול להגיד לו מה יותר טוב?! :nono: למרות שבקשר לפיז'ו נאי מסכים איתך... :lol:

Vatos-Locos מבין המכוניות שבתחום שלך נהגתי על נהגתי על מאזדה לאנטיס, מאזדה 3 , פורד פוקוס 2003, פיזו' 307 2004 (לא הדגם שאתה מדבר עליו) רנו מגאן2004 ,טויוטה קורולה 2005,והונדה סיוויק 2003.

חחח כל המכוניות של חברים שלי...

ואני יכול להגיד לך בביטחון להתרחק מהפיז'ו, אם זה מהנוחות נסיעה והביצועים ועד האמינות.

לפי מה שאני מבין חשוב לך העיצוב פנים? אז זה מרחיק אותך גם מהפוקוס ומהמאזדה לאנטיס שעשויות מפלסטיק...

מכיוון שרנו גם סובלים מבעיה גדולה של אמינות זה משאיר לך את ה 3 הקורולה והסיוויק...

הקורולה והסיוויק אמינות יותר .

הקורולה וה3 נוחות יותר.

ל3 ולסיוויק ביצועים טובים יותר...( מנסיון :xyxthumbs:).

ה3 מעוצבת יותר טוב מבפנים!.

לסיוויק יש היגוי טוב יותר!.

בסך הכל לשלושתן יש צריכת דלק דומה כך שהייתי מתלבט בין שלושתן ובכך מצמצ את כל האפשרויות שלך..

אני הייתי פוזל לכיוון הסיוויק או ה3 אם הייתי במקומך...

בהצלחה :xyxthumbs:

אוקיי רק מבחינת מראה היא לא משהו:)

פורסם

אחי יש לחבר שלי תאוטו הזה במילה אחת חרא!! אין יום שהוא לא במוסך פיזו חברה לא אמינה בגרוש אני היתי ממליץ לך על יפני בגלל שהם המכוניות האמינות ביותר ונימכרות בקלות שוק בשמיים וחלקים בגרושים לך על אימפרזה 2004 מנוע 2000 GX מנוע עצבני אני אומר לך אוטו חוויה באמת יש לי אותו ;D

פורסם

וואלה?

תוכל להרחיב על זה קצת יותר?

כי בתכלס ממה שאמרו לי זה שהפיג'ו מאבדים ערך פחות לדוגמא מהמאזדות וכו...

מי שאמר לי את זה לא מבין מספיק?

פתח מחירון של יצחק לוי ותראה

הוא עושה את זה לכל האירופאיות

רד מהפיג'ו היא לא משהו

לך על אחד מאילה

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=27&SubModelID=235&FromYear=2002&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info=

עוד 5 חודשיים אחת כזו תהיה שלי:)

מחר שיעור ראשון סוף סוף

טוב שאתה לא ממליץ לו על רכב בן 14

אחי יש לחבר שלי תאוטו הזה במילה אחת חרא!! אין יום שהוא לא במוסך פיזו חברה לא אמינה בגרוש אני היתי ממליץ לך על יפני בגלל שהם המכוניות האמינות ביותר ונימכרות בקלות שוק בשמיים וחלקים בגרושים לך על אימפרזה 2004 מנוע 2000 GX מנוע עצבני אני אומר לך אוטו חוויה באמת יש לי אותו ;D

גם אתה

פורסם

אוקיי רק מבחינת מראה היא לא משהו:)

מי? הסיוויק או ה3?

ודרך אגב לדעתי שתיהן נראות מצוין...לסיוויק איכות בניה טובה מאוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים