עבור לתוכן

מה אתם אומרים על פיג'ו 307 שנת 2004 ?

Featured Replies

פורסם

אשמח לקבל הערות\הארות, יתרונות ובעיקר חסרונות (חשוב לי מאוד להיות מודע לכל החסרונות לפני הקניה, שלא יבואו לי בהפתעה אחרי התשלום).

מדובר על פיג'ו 307 שנת 2004 כמו שרשום בכותרת, גיר טיפטרוניק, מנוע 1600, דגם XT.

הרכב יד ראשונה וטופל מעולה ע"י הבעלים, לא תאונות ולא כלום, טיפולים תקופתיים אפילו לפני הזמן (25 אלף במקום 30 כמו שהיצרן רשם).

מה שכן, הרכב נסע לא מעט, 100,000 קילומטר.

נא לא להפנות אותי ל-CARSFORUM, אני מכיר את הפורום אבל משום מה הוא עושה לי בעיה בשעות האחרונות בפתיחת תארד חדש.

אשמח לקבל תגובות מקצועיות ממי שמבין בתחום ויש לו קצת ניסיון עם צרפתיות ובעיקר הדגם המדובר.

מקרים בודדים שלא נותנים אינדיקציה מספקת כמו "וואי ועואיעואיעאיי לשכן צ'לי יש ת'רכב הזה שיויהואיעואיוו הוא כבר שנה נוסע בו אין בעיות כפרעליו מותק כזה שיועיואעיאוו ת'חייב לקנות !!!" או "לבן דוד שלי הגג התרסק על הראש שהוא עלה על פס האטה"

לא יתקבלו בברכה (:

תודה רבה (:

• תגובות 55
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דעתי האישית היא שרכב שעבר 25K ק"מ בשנה (שזה כמעט פי 2 מהממוצע!) זה לא רכב שאתה רוצה להכניס את הראש אליו

פורסם

רכבים צרפתים נחשבים כלא אמינים (למרות שזה הכל עניין של מזל)

פורסם

רכבים צרפתים נחשבים כלא אמינים (למרות שזה הכל עניין של מזל)

אם הוא לא היה אמין לא היו מייצרים אותו כבר...

פורסם

כבר הכריזו על ה308...

פורסם

עזוב על מה הכריזו...

אני בדעתו של ליאור. אני חיפשתי בזמנו מאזדה 6 שנת 2003 ומצאתי רבות כאלה (ביד2) עם 50-70K ק"מ ככה שאני לא רואה סיבה שתלך על 2004 עם כ"כ הרבה קילומטרים...אני בטוח שביד 2 אפילו תמצא לא מעט מכוניות כאלו עם חצי מכמות הקמ' - וזה מה שאתה צריך לקנות

פורסם

כבר הכריזו על ה308...

האקזמפלר הזה נראה מסריח מרחוק, וזה עוד לפני שדיברנו על הרכב עצמו

פורסם

ווטוס לוקוס, לא אמרת את אחד הדברים שהכי קובעים, מה המחיר שהציעו לך?

פורסם

לא חסר מכוניות שעברו 70 אלף ולא החליפו להם פעם אחת שמן. ויש כאלה שעברו 250 מטופלות בצןרה כפייתית.

תבדוק ספר טיפולים, איפה טופל, כמה זמן ו וכו', תנסה להתגמש על המחיר. אם הרכב באמת טיפולים כמו שצריך, אין סיבה לפסול ישר. כמובן שאם אתה רואה רכב מטופל שעבר 50K אז עדיף. אבל הבנת את הרעיון.

ובכלליות, צרפתיות, איכס.

פורסם

אחרי ניסיון של 2 פיז'ו אני אגיד דבר כזה - שומר נפשו יירחק.

לא אמינות והחלקים כ"כ כ"כ יקרים!!!

פורסם
  • מחבר

אתם עשר, לא ציפיתי ליותר מידי תגובות ענייניות אבל הפתעתם.

אשמח לקבל קצת יותר פירוט למה שאתם אומרים, כי לזרוק דברים באוויר גם אם הם מבוססים לא ממש נקלטים אם לא שומעים את הסיפור שמאחורי זה.

בעיקרון, הבן אדם עם ה307 זה חבר טוב טוב טוב שלי ויש לו כבר קונים חוץ ממני, הוא לא היה מציע לי אם הוא לא היה בטוח בנפשו שהרכב טוב, כי מחר אם הרכב ידפק הוא לא יוכל להסתכל לי בעיניים.

הרכב היה מטופל בצורה כפייתית, עם ספר טיפולים של מוסך מורשה, טיפלו בו כל 22-25 קילומטר ולא 30 כמו שהיצרן מצהיר.

הפיג'ו 307 כל כך מפנק מבפנים שבא לי לעשות סקס עם האוטו, אי אפשר להשוות אותו לשום מאזדה 3 או משהו יפני חדשני אחר (מבחינת הפנימיות).

פורסם

לא אמרתי לך לא לקנות אותו - רק אמרתי שעם כל הכבוד לחבר שלך,יש עוד לא מעט אנשים שמקפידים לטפל כמו שצריך ברכב שלהם תאמין לי.

אתה יכול למצוא רכב זהה בשנתון זהה ועם חצי מכמות הקמז' - לא חבל?

פורסם

רועיייי יקירי שמע

אני מאוד אוהב ת'צרפתיות אבל לאמא שלי יש 206 והטיפולים עולים המוןןן אבל שהאוטו בסדר הוא ממש מצויין וממש כיף לסוע בו... שוב קח ת'מחיר אבל תחשב במחיר תיקונים בממוצע ותחשוב גם על כמה אתה הולך לסוע עליו לפני שתמכור (יהיה קשה למכור אותו עם כ"כ הרבה קילומטראג') חוץ מזה מאיפה לעזאזל יש לך כסף עם משכורת כמו שלך!?

פורסם
  • מחבר

אני שוכב עם קשישות עשירות בתמורה לסכומים לא מבוטלים.

Xtract, השאלה העיקרית היא לא רק בנוגע לרכב הזה ספציפית של חבר שלי, אלא בכלל לפיג'ו, האם לא שווה לי להתקפל קצת עם המחיר, לקנות באיזה 20 אלף פחות מאזדה 323 פשוטה, נכון שהנהיגה בה לא תיהיה אפילו ברבע מההנאה, אבל האמינות תיהיה גבוהה יותר, ויהיו לי 20 אלף שקל לכל תיקון שלא יבוא?

הבעיה כאן, זה שעוד שנתיים שאני ארצה להחליף למכונית חדשה, אני שוב אתקע עם מכונית עם מחירון נמוך (במיוחד עם המאזדות שנמכרות כמו גרעינים) ואני אצטרך להוסיף הרבה כסף לרכב מעודכן אחר.

לעומת זאת לפי מה שהבנתי הפיג'ו לא מאבדות יותר מידי מהערך שלהם, ואם אני קונה היום 307 זאת השקעה עתידית לא רעה שעוד שנתיים-שלוש אוכל למכור אותה במחיר סביר ולא אצטרך להוסיף הרים וגבהות בשביל לקנות רכב עדכני לאותה תקופה, לא ככה? אני טועה?

תודה.

פורסם

אישית אין לי מאזדה אבל זה המכוניות ששמעתי עליהן הכי הרבה דברים טובים... אני לא מכיר אנשים שיש להם מאזדה מה5-6 שנים האחרונות ויש להם תלונות.... לדעתי מומלץ....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים