פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים תראו אני חיברתי את הרמקולים שלי למחשב ולחשמלוהם לא עובדים לי..אין חומרה חדשהכל ההגדרות קול תקינותאני ניסיתי לחבר למחשיר אחר והם כן עבדווכאני נכנס לאינטרנט אז המודם ספיקרס שלי עובד - זאת אומרת - אני כן שומע צליל חיוג ברמקולים.ומה כל הקטע פה?הם חדשים!אז מה לעשות?? ??? ??? ??? ???
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים המחשב לא מודע לקיומם של הרמקולים, אף פעם לא תקבל הודעה על חומרה חדשה בזמן החיבור שלהם.למודם יש רמקול משל עצמו, רק מודמים מעטים מאוד משמיעים צליל דרך הרמקולים הראשיים, אז זה יכול להיות לא קשור בכלל.איזה כ.קול יש לך?התקנת לו דרייברים?הצליל לא מושתק ?
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר ממ לא יודע איזה כרטיס יש לי..איך אני יודע?אהאני יודע דקה אני יחפש..VIA PC Auidio Controller (WDM)כן זה הכרטיס קולהצליל בבקרה לא משותקואני לא יודע מאיפה להתקין לו דרייברים בכל מקרה..למחשב שלי היה ליפני כמה חודשים בעיה אם הצג ורק שלשום סידרתי אותו.וקודם הוא עבד טוב מאוד...אז זה בטוח משהו במערכתעדיין צריך עזרה...
פורסם 2003 בפברואר 1722 שנים מחבר כן כן אני חיבתי הכל כמו שצריךואני מצאתי את הפתרון!אני צריך דרייברים...יש אולי אתה שממנו אני יוכל להשיג?או אולי מישהו יכול לחפש לי? *בבקשה???*לכרטיס קול :VIA PC Auidio Controller (WDM)זה כל מה שאני צריך רק את הדרייברים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.