עבור לתוכן

כרטיס 5.1 7.1 ברמה של 1212M

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי את ה EMU 1212M והוא כרטיס מעולה.האם יש כרטיס ברמה שלו פנימי עם יציאה אופטית וקואקסלית עם 5.1\7.1 לקולנוע ביתי?

ראיתי שיש הרבה אבל אני אשמח לקבל כיוון.

תודה מראש

פורסם

מה הבעיה להוציא 5.1 או 7.1 בקואקס או אופטי עם ה-1212? סך הכל תן לו DTS או DD. אין שום סיבה למה שהוא לא יוציא אותם.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

קודם כל טוב לדעת ;):xyxthumbs:

דבר שני אני רוצה לתכנן מחשב סלוני HTPC. ה1212M משמש לתחנת עבודה כרגע.

פורסם

אז למה אתה צריך כרטיס מיוחד בשביל יציאה דיגיטלית?! תשתמש ב-OB וזהו.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כי הלוח שעליו המחשב מבוסס מיושן

הוא לא הכי עדכני.KN8 של אביט עם כרטיס AC-97...ALC-882

כל היציאות הן PL דיי בסיסי.חוץ מסטריאו רגיל אתה לא יכול להוציא הרבה.אלה אם יש לך סט רמקולים אז כן.אבל פה זה מתוכנן לעבוד מול מגבר (רסיבר ליתר דיוק)

פורסם

אין לו יציאה קואקס או אופטי?!

בכל מקרה, תקנה איזה כרטיס פשוט ביותר וזהו. רק שיהיה דיגיטלי. ולא כדאי לקנות כרטיס אודיג'י. יש להם יציאות בעייתיות.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

מסכים איתך

אבל..מתרגלים למשהו טוב קשה לרדת....ברגע הפרקטי שאני ארכיב את המחשב אני ארצה להתקין עליו EMU נוסף.ראיתי שהוא עולה 130 דולר באתר שזה לא רע בכלל.

עברתי על המחירים של רוב הכרטיסים MAYA של אודיוטק לדוגמא עולה 790שקל.עדיף לקנות את ה EMU כולל משלוח.

פורסם

נראה לך באמת שתצליח לשמוע הבדל ין ה-1212 לכרטיס אחר עם יציאה דיגיטלית סבירה? אם כן, אז אתה על סמים.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אני מדבר על יציאה אנלוגית

השוואתי אותו לאונבורד שלי וההבדל ברור.הצליל פשוט מדהים.ומבחר החיבורים שלו ויחס תועלת מחיר עושים אותו לכדאי.אפילו אם זה רק לפיצר אחד כמו קולנוע ביתי נטו

פורסם

אבל לקולנוע ביתי אתה חייב חיבור דיגיטלי אם זה אופטי או קואקס.

אם אתה רוצה כרטיס 5.1 לחיבור אנאלוגי זה דבר אחר. וברמה של ה-EMU לא תמצא, לפחות לא במחיר הגיוני. לך על משהו כמו X-FI אולי. הוא לא הכי טוב מבחינת תוכנה, אבל מבחינת איכות סאונד הסגמים הזולים שלו משתלמים. אם תמצא את ה-XtremeMusic אז בכלל טוב.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

כל מה שאתה אומר נכון

אבל המחיר שלו בחול נישמע סביר בהחלט.לא אמרתי שאני קונה אותו בארץ...מי כמוך יודע ;)

לדעתי הוא נותן את כל קשת החיבורים שצריך במחשב HTPC.לדעתי עם מישלוח הוא יעלה עד ה 800 שקל.

פורסם

אבל למה לעשות שטויות?! תחליט מה אתה צריך. או דיגיטלי או אנאלוגי. לדיגיטלי אין לך סיבה לקנות כרטיס כזה יקר. לאנאלוגי הוא לא יתאים לך כי אתה צריך סראונד. אז בשביל מה?

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

אז הנה השימושים שלי (לפחות התכנון )

סרטים - DD DTS - אופטי קואקסלי

מוזיקה - אנלוגי ודיגיטלי סטריאו בהדגש על אנלוגי.

זה הרעיון של מחשב HTPC עמדת מדייה סלונית

אתה ציינת שאפשר להוציא ממנו DD ו DTS.

בכל מיקרה כרגע זה הרעיון.

פורסם

אז לא הבנתי למה פתחת את הדיון? מה רצית לשאול בעצם? ???

בכל מקרה, אתה יכול לבדוק בקלות אם הוא מוציא DD ו-DTS, יש לך כבר כרטיס כזה.

Anatoli.

פורסם
  • מחבר

רציתי לשאול אם יש כרטיס דומה לו -שווה ערך

לצורך השוואת מחיר (בחול ) ופיצרים.אבל אני רואה שכדאי לקחת אחד נוסף שאני ארכיב את המערכת.

יקר זה עניין יחסי.בשביל איכות תמיד כדי לשלם קצת יותר.

כרטיס קול טוב קריאיטיב אודיוטרק עולים בין 500 700 שקל .שראיתי את התג מחיר באתר של EMU זה בהחלט משך את העין.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים