עבור לתוכן

טמפרטורות ב Scythe NINJA Plus.

Featured Replies

פורסם

אוקיי המפרט שלי כזה:

E6600, GB 965P-DS3 Rev 3.3, 2X1GB 667Mhz, Scythe NINJA Plus.

אני על מתח 1.365~ לפי הביוס, באס 366, המעלות במאמץ 100% ב TAT מגיעות ל 67-68, זה סביר? בלי מזגן בחדר.. במנוחה זה 44-46 מעלות.

עם מזגן זה היה היום בבאס 350 במתחים רגילים על 38~ מעלות במנוחה ו 59~ מעלות במאמץ מלא ב TAT.

המעלות סבירות יחסית לקירור? אני עם המאוורר סטוק של הגוף קירור, במארז יש מאורר אחד מקדימה, בצד ומאחורה, NZXT Apollo..

וכדאי לי להוסיף עוד מאוורר על הקירור?

תודה מראש לעונים.

פורסם

הטמפרטורה שלך בסדר גמור

כן ואפשר להוסיף עוד מאורר

פורסם
  • מחבר

הטפ' לא גבוהה? ה Tjunction של המעבד זה 85 מעלות, ולפי מה שהבנתי 65-70 זה המקס' שממומלץ למעבד אחרת הוא יעשה האטה וכל זה.

פורסם

לא מזהיר, אבל הגיוני. אני מציע לך להחליף את המאוורר סטוק של הנינג'ה במשהו חזק יותר. שני מאווררים גם יעזרו להוריד עוד 2-3 מעלות.

פורסם
  • מחבר

הוא יותר חזק מהמאוורר האחורי של ה NZXT Apollo.. כדאי לי לקנות לו מאוורר? זה ישתלם מבחינת רעש / מעלות?

פורסם

לא מזהיר, אבל הגיוני. אני מציע לך להחליף את המאוורר סטוק של הנינג'ה במשהו חזק יותר. שני מאווררים גם יעזרו להוריד עוד 2-3 מעלות.

אמת, המאווררים של SCYTHE די חלשים ומסוגלים מקסימום להגיע ל-1400RPM

פורסם
  • מחבר

כן את זה אני יודע \: אתה רומז שיש למארז הזה חרא מאווררים? :)

m.l.. דיי שקט לא הייתי אומר, 40dbA ב 2400RPM. גם בלי קשר הוא יקר.

פורסם

אתה צודק אבל אמרתי דיי שקט...לא ציינתי כי חשבתי שתשים לב אבל תיראה את הדחיפת אוויר..110CFM...זה הרבה

פורסם
  • מחבר

עדיין, זה לא יוריד מתחת לטפ' של החדר. אני עכשיו בלי מזגן.

ד"א, תראה:

הם עושים רעש של 2900XT ב CF.

פורסם

אוקיי אז טעות שלי...אז תיקח שני מאווררים חזקים ותשים עליו זה בטוח יוריד טמפרטורה...יש את אלו:http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3277

זה סט של 2

פורסם
  • מחבר

יהיה עדיף בהרבה להשים מאורר של AC 120? האלה הרגילים שלהם שבד"כ ממליצים, פשוט אין לי כח לחפש עכשיו :-\[br]פורסם בתאריך: 15.07.2007 בשעה 16:05:24

תגידו שאני עושה מאמץ בTAT אני צריך לעשות ליבה אחת ואז ליבה שניה? או שתיהם ביחד?

כי שאני עושה אחת אחת זה מגיע לי ל 65-66.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים